» »

Fakulteta za organizacijske vede (Kranj)

Fakulteta za organizacijske vede (Kranj)

strukelj17 ::

Zanimam se za vpis na zgoraj omenjeno fakulteto in sicer na program Organizacija informacijskih sistemov(Visokošolski), pa me zanima kaj več od tega programa. Predvsem me zanima kako je program težak (sedaj obiskujem Tehnično gimnazijo na Vegovi), in pa kako je z omejitvami, ter kakšne se vam zdijo možnosti po zaključenem šolanju kar se tiče zaposlitve...
lep pozdrav

lebdim ::

dvomim, da je zelo kakovosten ... mislim, da je to še ena smer tipa "kar nekaj" ...

bluesman ::

Napačna vprašanja kot ponavadi. Kaj bi rad delal, ko boš končal študij? Ko boš odgovoril na to vprašanje, se vpišeš na faks, ki ti bo to teoretično omogočil. V takem primeru, noben faks ne bo pretežek, ker zasleduješ cilj.

Ne delaj iste napake, kot mi pred 10 leti, ko smo šli študirat kar nekaj, ker je blo najbolj ugodno, najlažje, brez omejitve ... Če bi meni kdo takrat kaj podobnega povedal, bi mu danes bil neizmerno hvaležen.

Če nimaš pojma kaj bi rad delal, pa poglej kaj se najbolj išče danes ali pa se bo iskalo. In potem vpiši to.

Če si len, pa vpiši online študij. Tam boš lahko imel izpite od doma in goljufal, kot veliko drugih. Na koncu boš imel diplomo, ki bo vredna en drek.

Lahko pa greš tudi delat in si nabereš motivacijo za faks. Potem ti bo lažje.

fikus_ ::

S končanim FOV faksom boš zelo težko našel službo, razen če imaš veze! Predlagam, da ostaneš v tehničnih vodah, seveda, če se vidiš v tem. Službo lažje najdeš, glede plače pa je bolj tako tako! Razen v tujini se da napredovati.

Lep dan.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!! (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Šola
466364698 (26890) nejc_nejc
»

Fakulteta za strojništvo ali elektrotehniko??? (strani: 1 2 3 4 )

16452710 (31221) Unknown_001
»

Izbira srednje šole - Računalništvo (strani: 1 2 )

6015946 (13634) amacar
»

Sem pri 39 prestar za faks? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5611934 (8667) Okapi

Več podobnih tem