Forum » Loža » Zobozdravnik pomoč
Zobozdravnik pomoč
cubex47 ::
Torej bedna situacija
-Danes me je začeu bolet zob. In sm šou k dežurnemo zobarju. Ta mi pove da sm samoplačnik.Pol sm skapiru da sm dobu 2 dni nazaj papir na katerem je pisal da me odjavljajo od zdravstva itd. iz firme. Torej mene zdaj zanima. Ker me zob ful boli. Kaj svetujete. Da grem zobarju in skesiram racun 100€. Al mogoce kdo ve ,kje se da to 'osnovno' zavarovanje zrihtat.(Ob vikendih) Ker imam samo dodatno ,ki ga redno placujem.
LP
-Danes me je začeu bolet zob. In sm šou k dežurnemo zobarju. Ta mi pove da sm samoplačnik.Pol sm skapiru da sm dobu 2 dni nazaj papir na katerem je pisal da me odjavljajo od zdravstva itd. iz firme. Torej mene zdaj zanima. Ker me zob ful boli. Kaj svetujete. Da grem zobarju in skesiram racun 100€. Al mogoce kdo ve ,kje se da to 'osnovno' zavarovanje zrihtat.(Ob vikendih) Ker imam samo dodatno ,ki ga redno placujem.
LP
i7 930 / R9 270X MSI Gaming Edition / 6GB Ram / X58A - UD3R / XFX 550W Core Pro
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
Matek ::
Ne moreš imeti samo dodatnega. Iz firme te pa ne bi smeli odjaviti, če še delaš tam. Če pa si ravno izgubil službo, pa moraš na ZZZS in urediti plačevanje osnovnega.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
cubex47 ::
Čudno pa sm na isti dan plaču položnco ko sm dobu tist papir. Bom sou v ponedelk ker nedelajo ob vikendih. Do takrat pa analgine zret. Se mi bol splaca ko pa 100€+ placat.
Hvala.
Hvala.
i7 930 / R9 270X MSI Gaming Edition / 6GB Ram / X58A - UD3R / XFX 550W Core Pro
huek111 ::
Ko te odjavijo s firme, ti dodatno zdravstveno zavarovanje velja še vsaj en mesec. Če pa že prej par mesecev nisi plačeval dodatnega zdravstvenega zavarovanja in so te zaradi tega "izbrisali" potem ti pač ne preostane kaj drugega kot samoplačniško!
Ko se ti prekine delovno razmerje se ti s tem ne prekine tudi dodatno zdravstveno zavarovanje, ampak ti na dom pošljejo položnico!
Ko se ti prekine delovno razmerje se ti s tem ne prekine tudi dodatno zdravstveno zavarovanje, ampak ti na dom pošljejo položnico!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: huek111 ()
Furbo ::
On govori o osnovnem zavarovanju. Brez tega je tudi dodatno useless.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
[D]emon ::
Brez osnovnega zdravstvenega zavarovanja, sploh ce si (bil) zaposlen, je zelo tezko ostat. Podal si premalo detajlov za kakrsenkoli konkreten odgovor.
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Seljak ::
Za popravilo zoba ne boš plačal 100€. Sem zaposlen v tujini in sem imel zobobol. Sem šel k dežurnemu,kjer sem plačal cca 20-30€,da mi je odprl,očistil,dal zdravilo noter,zaprl. Drugače pa moram povedati,da so mi v slo ko sem še bil zaposlen doma popravljali dva zoba skoraj eno leto,v tujini pa so mi zrihtali z enakim zavarovanjem vse zobe v enem mesecu in gratis počistili zobni kamen. Toliko o našem zdravstvu. Fuj,da jih ni sram. Prvobitnost zdravstva bi naj bila pomoč ljudem,ne pa mastno kasiranje na račun obolelih.Sploh pa v teh težkih časih.
LeQuack ::
Za popravilo zoba ne boš plačal 100€. Sem zaposlen v tujini in sem imel zobobol. Sem šel k dežurnemu,kjer sem plačal cca 20-30€,da mi je odprl,očistil,dal zdravilo noter,zaprl. Drugače pa moram povedati,da so mi v slo ko sem še bil zaposlen doma popravljali dva zoba skoraj eno leto,v tujini pa so mi zrihtali z enakim zavarovanjem vse zobe v enem mesecu in gratis počistili zobni kamen. Toliko o našem zdravstvu. Fuj,da jih ni sram. Prvobitnost zdravstva bi naj bila pomoč ljudem,ne pa mastno kasiranje na račun obolelih.Sploh pa v teh težkih časih.
Sej je povsod tako ne samo pri zobozdravnikih.
Quack !
FuI2cY ::
Pozdrav,
si bom kar to temo sposodil. Zanima me, katerega osebnega zobozdravnika priporočate v Mariboru? Gledal sem Atelje D. Imate kakšne izkušnje z njimi?
Hvala.
si bom kar to temo sposodil. Zanima me, katerega osebnega zobozdravnika priporočate v Mariboru? Gledal sem Atelje D. Imate kakšne izkušnje z njimi?
Hvala.
HeiJack ::
Vse plombe zamenjal (5x) za bele, zdravnica mi je zdravila dva zoba (cca. mesec in pol,
2x odstranjevanje kamna in peskanje, znajo govorit Slovensko ...
sumasumarum sem dal 220€ + prevoz
Prijazni in korektni. Je šla z menoj žena na pregled, ki nima nobene plombe, pa so ji zastonj kamen odstranili in speskali zobe, ker ima tako lepe zobe B-).
Link: http://galekovic.net/
Ne delam reklame, samo zakaj bi dajal za zdravljenje 250€ pri nas se sprašujem (predračun sem dobil tak pri nas)?
2x odstranjevanje kamna in peskanje, znajo govorit Slovensko ...
sumasumarum sem dal 220€ + prevoz
Prijazni in korektni. Je šla z menoj žena na pregled, ki nima nobene plombe, pa so ji zastonj kamen odstranili in speskali zobe, ker ima tako lepe zobe B-).
Link: http://galekovic.net/
Ne delam reklame, samo zakaj bi dajal za zdravljenje 250€ pri nas se sprašujem (predračun sem dobil tak pri nas)?
Furbo ::
Torej si prihranil 30€ - prevoz?
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
first_line ::
Ne verjamem da bi mu pri nas za 250€ naredili vse to, pomoje govori samo o zdravljenju.
Sploh pa da moraš pri nas čakati pol leta, potem pa ti še pol k. naredijo. Jaz sem komaj našel eno zobarco v sloveniji, ki je res dobra.
Sploh pa da moraš pri nas čakati pol leta, potem pa ti še pol k. naredijo. Jaz sem komaj našel eno zobarco v sloveniji, ki je res dobra.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odprt zob- čakat 6 mesecev ali dat 120 evrov in bo takoj popravljeno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28451 (8961) | mat xxl |
» | Zdravnik, zobozdravnik ko nisi vec dijak/studentOddelek: Loža | 7213 (3478) | St235 |
» | Dodatno zdravstveno zavarovanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15637 (6200) | Alexius Heristalski |
» | Zobar - mnenje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13134 (9299) | fctirol |
» | Kako najhitreje do novega zoba?Oddelek: Loža | 17906 (16641) | MadMax |