Forum » Pomoč in nasveti » Amazon Kindle paperwhite popravilo
Amazon Kindle paperwhite popravilo
ismon1 ::
Pozdravljeni!
Včeraj sem imel manjšo nezgodo, kjer sem poškodoval ekran omenjene naprave (touchscreen). Mislim, da bo ekran potrebno zamenjati. A mogoče veste, če se kdo ukvarja s popravili Kindlov?
Hvala!
Včeraj sem imel manjšo nezgodo, kjer sem poškodoval ekran omenjene naprave (touchscreen). Mislim, da bo ekran potrebno zamenjati. A mogoče veste, če se kdo ukvarja s popravili Kindlov?
Hvala!
Ajrina ::
Piši na Amazon. Koliko vem dostikrat naredijo takšna popravila v okviru garancije. Če nič drugega, lahko vprašaš za ceno koliko bi stalo. Najprej pa poskusi, če ti bodo upoštevali garancijo.
Hvala za odgovore. Vsekakor v garancijo to ne more it. Ekran je poškodovan tako, da sicer se naprava vžge, lučke delajo, touchscreen pa ne dela, pa tudi poškodba je taka, da se ne bi dalo brat, četudi bi touchscreen delal. Tako da je edina opcija zamenjat ekran ali nov kindle. Ga prav pogrešam :)
Glede na to, da ga verjetno ne bom imel kam dat popravit, ga lahko silol odkupiš :)
Glede na to, da ga verjetno ne bom imel kam dat popravit, ga lahko silol odkupiš :)
Nisem vprašal. Bom vprašal. Aha, sedaj sem videl da je na Ebayu... Če ga naročim, potem rabim samo nekoga, da mi ga zamenja..
DolLoad ::
Pred leti sem imel nezgodo s Kindlom, pocil sem zaslon. Potem ko sem vspostavil kontakt z njihovo custumer support sluzbo(ne preko maila ampak chat) sem jim povedal, da je ekran pocil sam od sebe. Niso hoteli videti slik, ceprav sem jih uprasal ce jih posljem, tudi pokvarjenega kindla niso hoteli nazaj. Ko sem jim poslal serijsko stevilko produkta (preveriti so morali ce je se v garanciji) so mi nakazali na amazon racun 200$(cena kindla + carinski stroski). Moram reci da sem bil, kar zadovoljen z izzidom ker nov e-ink zaslon bi me takrat stal malo manj kot nov kindle.
Predlagam ti da malce prebrskas kaksne tovarniske napake so imeli drugi s tvojim modelom.
Predlagam ti da malce prebrskas kaksne tovarniske napake so imeli drugi s tvojim modelom.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DolLoad ()
St235 ::
a odkupuješ tudi starejše kidnle? Jaz mam enga keyboard 3g s pokvarjenim (ne počenim) zaslonom.
wifree ::
Ne :) Tega pa bi kupil, ker mam js istega Kindla s celim displejom, pa polomljeno matično ploščo :(
Ne prodam :):) Sem govoril s prijateljem, tudi njegovi kolegi so preko garancije dobili keš za nove. Ampak jaz sem bil ravno nekaj dni čez garancijo. Pa še fer ne bi blo :)
Sem naroču na ebayu nov zaslon za 35€ in ga doma zamenjal-dela kot se šika ;)
Sem naroču na ebayu nov zaslon za 35€ in ga doma zamenjal-dela kot se šika ;)
Bramac ^^ ::
Kaj pa za Kindle, ki je bil kupljen v Saturnu, lahko tudi vprašam na Amazon za garancijo? Problem je, ker sem ga dobil za novoletno darilo in nimam računa. Spodnja desna četrtina zaslona je zatemnjena (črna) in se ne vidi dobro besedila. Gre pa za navaden Kindle (brez touch).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bramac ^^ ()
St235 ::
Ce imas kindla registriranega ni problema. Amazon se ne obremenjuje s takimi banalnostmi kot je račun.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Amazon Kindle (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Kaj kupiti | 332265 (9854) | Furbo |
» | Izšel novi Kindle Paperwhite (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 23468 (16525) | ales85 |
» | Novi Kindli (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 39409 (34160) | bojsi |
» | eknjige v sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25641 (22699) | Ales |