Forum » Mobilne tehnologije » ZTE MF91D onemogočanje gostovanja
ZTE MF91D onemogočanje gostovanja
MTB ::
Imam dostopno točko ZTE MF91D, na kateri bi rad onemogočil roaming. Nikjer mi ne uspe najti te nastavitve. Če v vmesniku izberem ročno ponudnika mobitel, se mi poveže na 3G, čeprav naprava omogča 4G. Na 4G se poveže samo takrat, ko izberem samodejno povezavo, ampak takrat nisem prepričan, da se ne bo povezalo v tuje omrežje. Ima kdo kaj izkušenj?
Kakšnih podrobnih navodil na netu ne najdem. Danes se mi je namreč zgodilo, da je naprava začela utripati rdeče, ponavadi utripa modro. Baterija je bila polna. Ko sem šel iskati diagnostiko po internetu, za konkretni model nisem našel, sem pa našel za eno drugo ZTE napravo, kjer naj bi 2x rdeče utripanje pomenilo gostovanje. Sem namreč blizu meje in nekaj par 100 MB podatkov zelo hitro nanese lepe denarce.
Kakšnih podrobnih navodil na netu ne najdem. Danes se mi je namreč zgodilo, da je naprava začela utripati rdeče, ponavadi utripa modro. Baterija je bila polna. Ko sem šel iskati diagnostiko po internetu, za konkretni model nisem našel, sem pa našel za eno drugo ZTE napravo, kjer naj bi 2x rdeče utripanje pomenilo gostovanje. Sem namreč blizu meje in nekaj par 100 MB podatkov zelo hitro nanese lepe denarce.
- premaknil iz Omrežja in internet: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 ima nov hibridni modem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 88019 (1093) | Andraz201 |
» | 4G routerOddelek: Mobilne tehnologije | 3978 (2655) | BlaY0 |
» | T-2 ali A1 za internet doma?Oddelek: Omrežja in internet | 13759 (5955) | crypto0 |
» | LTE router z DMZ na glavni Mikrotik router?Oddelek: Omrežja in internet | 2412 (1607) | brez-imenko |
» | Mobitel instant internet preko RouterjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2778 (2103) | fujtajksel |