» »

Negativna konferenca

Negativna konferenca

štekar ::

Zdravo.
Hodim v 1. letnik tehničnega programa.In zgodilo se mi je da sem pri ang dobil enko. Tako imam zdaj dve oceni 3 in 1. Zanima me kaj se zgodi če si te 1 ne popravim do konca konference?

Lp

MatVZ ::

nic, popravis v drugi konferenci

Ste sigurni? Ker učitelji nekaj strašijo, da bom imel poporavnega?

mah popravnega mas ce do konca leta ne popravis. je pa najbolje da popravis cimprej, po moznosti v tej konferenci

lebdim ::

zelo odvisno je, kaj je ta enica ... če je test, ga moraš popravljati, če je pa ustna ocena, pa se potrudi naslednjič, da bo pozitivna ...

profesorji ponavadi zahtevajo pozitivne TESTE ...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lebdim ()

Pri nas ni blo nikoli kompliciranja glede negativnih oz. neocenjenih ob konferenci. vazno je bilo samo poleti. ti pa mora profesor ponuditi popravljanje se v tej konferenci

drugace pa moras popraviti vse negativne ocene pa nivazno ali so ustne ali pisne. do konca leta moras imeti samo pozitivne oz. vse popravljene

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MatVZ ()

black ice ::

MatVZ je izjavil:

drugace pa moras popraviti vse negativne ocene pa nivazno ali so ustne ali pisne. do konca leta moras imeti samo pozitivne oz. vse popravljene

Wat? Od kdaj?

Janac ::

black ice je izjavil:

MatVZ je izjavil:

Wat? Od kdaj?

Vse so 100%

AndrejS ::

Saj maš 2 roka popravnih

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: lebdim ()

bluefish ::

Ne zanašaj se preveč na popravne, raje popravi tekom leta.

Vglavnem če bom imel v prvi konferenci eno nepoopravljeno 1 in 3, nebi smel imeti težav z popravci.Enko bi rad čimprej popravil ampak se je nabralo pri predmetih veliko ocenjevanj.Tako da upam da mi bo uspelo popravit pred konferenco.

@ VSEM ,
vedno so bile pisne ocene (torej TESTI) bolj pomembni kot ustna spraševanja ... tako da, vranec, potrudi se, da boš imel VSE TESTE pozitivne že v prvem poizkusu in tako boš opravil s tem predmetom ...

v tvojem primeru sedaj pa kot sem že napisal zgoraj:
-> če je negativna ocena ustna, se ne sekiraj preveč
-> če je negativna ocena pisna, pa jo moraš popraviti do konca semestra (konference)

Če je ne popraviš sledi?

black ice ::

Verjetno dobiš še eno priložnost pred koncem šolskega leta. Če ti ne uspe boš pač nekaj časa preživel za knjigami.

ja pred koncem šolskega leta jo bom definitivno popravil. Zanima me samo če je ne popravim v prvi konferenci?( v drugi jo bom definitivno) Če pravtako sledi popravni izpit na koncu šolskega leta?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: štekar ()

mihec87 ::

Zadeva more bit popravljena do konca solskega leta gdaj nima veze..

@vranec,

popravnega izpita na koncu leta NE dobiš zaradi samo ene negativne ocene v celem šolskem letu.
POPRAVNI IZPIT dobiš v naslednjih dveh primerih:
-> če imaš same negativne ocene v celem letu
-> če nisi popravil enega testa (kar pomeni, da si ga pisal najmanj 2x) ali več testov

če se boš držal tega pravila, da boš imel teste pozitivno, boš lepo prišel skozi ...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lebdim ()

@vranec,
v srednjem šolstvu pri ocenjevanju je tako, da mora biti omogočeno popravljanje negativnih ocen (pri kontrolnih nalogah oz. pri pisnem preverjanju) ... ustne negativne ocene pa itak vedno "popraviš" s pozitivnim testom, tako da ti potem NI TREBA biti še enkrat vprašan.

tukajle se nahaja pravilnik o ocenjevanju znanja v srednjih šolah ...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zaključne ocene

Oddelek: Šola
255789 (4539) lebdim
»

Popravni izpit mat gimnazija

73936 (2931) lebdim
»

Ali imam lahko popravca?

494713 (3407) smilyxx
»

kazenski test 13. junij, a ni da 2 tedna pred koncem... (strani: 1 2 )

779630 (8210) ERGY
»

Pravdarji na kup!

151614 (1489) Roadkill

Več podobnih tem