Forum » Šola » Anketa - prošnja za izpolnitev :-)
Anketa - prošnja za izpolnitev :-)

Joc6 ::
Sicer sem reden uporabnik slo-techa ampak si na original računu ne upam delat sramote 
Če vam ni preveč težko, prosim za izpolnitev ankete (rezultati ne bodo spremenili sveta na bolje, mi bodo pa pomagali zaključiti nalogo
)
ANKETA
Hvala že v naprej!

Če vam ni preveč težko, prosim za izpolnitev ankete (rezultati ne bodo spremenili sveta na bolje, mi bodo pa pomagali zaključiti nalogo

ANKETA
Hvala že v naprej!

djabi ::
Kako naj izpolnim anketo, če nisem prebivalec/občan omenjen občine v anketi? Sploh pa pojma nimam o tamkajšnji prometni situaciji.

cvalsr ::
Ne zljubi se ti niti napisati, kaj je tema ankete niti zakaj/čemu jo delaš, niti zakaj jo delaš na vzorcu Slotech, pa naj se trudim z njo?
Brihtno. Boš odlično "zaključil nalogo", ja.
Brihtno. Boš odlično "zaključil nalogo", ja.

JanBrezov ::
Mi smo napačna ciljna publika. Reskiraš, da dobiš en kup BS odgovorov, kar kvari rezultate. Npr.:
"Kako pogosto naletite na vsa zasedena parkirna mesta?" Pod drugo vpišem "pri tvoji mami" in označim "pogosto".
Je pa lahko to tehnični izziv za nekoga, ki išče mini projektič: ustvarit eno bot farmo, ki na random izpolnjuje omenjeno anketo skozi VPN-je.
"Kako pogosto naletite na vsa zasedena parkirna mesta?" Pod drugo vpišem "pri tvoji mami" in označim "pogosto".
Je pa lahko to tehnični izziv za nekoga, ki išče mini projektič: ustvarit eno bot farmo, ki na random izpolnjuje omenjeno anketo skozi VPN-je.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Pravila za objavo anketOddelek: Šola | 28310 (27991) | oemdzi |
» | Upoštevanje prometnih predpisov na slovenskih cestahOddelek: Na cesti | 2777 (1928) | solatko |
» | Anketa o mobilnih tehnologijah in vplivu na družboOddelek: Šola | 2305 (2160) | Phantomeye |
» | Anketa-Spletno piratstvo in gospodarska škodaOddelek: Šola | 6834 (6274) | St235 |
» | Potek raziskave o odnosu do spletnega oglaševanja na Slo-Techu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 8845 (7419) | poweroff |