Forum » Izdelava spletišč » Procesiranje Maestro, Activa, Karanta, Klik, Abanet...
Procesiranje Maestro, Activa, Karanta, Klik, Abanet...
Fukomuko ::
V ponudbi za Telemach EON sem zasledil da sistem omogoča procesiranje naslednjih plačilnih kartic in plačilnih metod:
Procesiranje kartic z Viso in Mastercad mi je jasno, ne razumem pa, kako to izgleda za ostale kartice? Torej se da plačevati praktično z vsako bančno kartico? Dejansko samo vpišeš svoje podatke in ti direktno trgajo iz računa ali kako?
Prav tako me zanima, kolikšen je strošek Telemach EON rešitve, je potrebno tudi plačevati posameznim bankam, torej naročnino za Klik NLB-ju, Abanet Abanki... ? Kako se ta sistem sploh razlikuje v primerjavi s plačilom po predračunu?
Res prosim za obrazložitev, da bom lahko EON lažje primerjal s PayMillom.
Eurocard/Mastercard
Visa/Visa Electron
Diners Club (možnost vključitve obročnega plačevanja)
Activa
Maestro/Activa
Karanta
Abanet
NLB Klik
Moneta
Procesiranje kartic z Viso in Mastercad mi je jasno, ne razumem pa, kako to izgleda za ostale kartice? Torej se da plačevati praktično z vsako bančno kartico? Dejansko samo vpišeš svoje podatke in ti direktno trgajo iz računa ali kako?
Prav tako me zanima, kolikšen je strošek Telemach EON rešitve, je potrebno tudi plačevati posameznim bankam, torej naročnino za Klik NLB-ju, Abanet Abanki... ? Kako se ta sistem sploh razlikuje v primerjavi s plačilom po predračunu?
Res prosim za obrazložitev, da bom lahko EON lažje primerjal s PayMillom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 54813 (642) | polde66 |
» | Spletno plačevanje storitveOddelek: Izdelava spletišč | 3414 (2390) | hendriks |
» | [php] Kateri sistem za spletna plačilaOddelek: Izdelava spletišč | 2706 (2238) | Tody |
» | Plačine kartice za plačevanje preko spletaOddelek: Loža | 8728 (7930) | genesiss |
» | Kreditna kartica - kje, kaj in koliko stane? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18040 (14525) | Picero |