Forum » Izdelava spletišč » Shopamine
Shopamine
Fic85 ::
Pozdravljeni,
Rad bi odprl spletno trgovino, pa me zanima kaj si mislite o ponudbi Shopamine? Ali je zadeva okej, zakaj ni, torej argumenti. Poleg tega me zanima kje se splača zakupiti domeno in ali je pri ponudbi Shopamine gostovanje vključeno, ali je to potrebno narediti pri drugem ponudniku? Ali se mi pri zakupu domene splača zakupit .si, .com, .eu, .org, .net, saj ime znamke še ni zasedeno na nobeni od naštetih domen?
Ne znam programirati, imam pa dober produkt, ki nima konkurence (vsaj v Sloveniji ne), v EU pa tudi težko najdeš kaj takšnega.
Rad bi odprl spletno trgovino, pa me zanima kaj si mislite o ponudbi Shopamine? Ali je zadeva okej, zakaj ni, torej argumenti. Poleg tega me zanima kje se splača zakupiti domeno in ali je pri ponudbi Shopamine gostovanje vključeno, ali je to potrebno narediti pri drugem ponudniku? Ali se mi pri zakupu domene splača zakupit .si, .com, .eu, .org, .net, saj ime znamke še ni zasedeno na nobeni od naštetih domen?
Ne znam programirati, imam pa dober produkt, ki nima konkurence (vsaj v Sloveniji ne), v EU pa tudi težko najdeš kaj takšnega.
black ice ::
Ne potrebuješ znanja programiranja, ravno zato obstaja Shopamine. Tudi gostovanja ne potrebuješ, ker za to poskrbijo oni (hence spletna trgovina v "oblaku"). Potrebuješ samo domeno. Končnica niti ni tako pomembna, izberi tisto na kateri trg ciljaš.
neoserv ::
In tiste, za katere nočeš, da jih registrira konkurenca in jih zlorablja.
Torej, če imaš trgovina.si, verjetno nočeš, da tvoj konkurent registrira trgovina.com in trgovina.net.
Torej, če imaš trgovina.si, verjetno nočeš, da tvoj konkurent registrira trgovina.com in trgovina.net.
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava spletne trgovineOddelek: Izdelava spletišč | 8235 (3018) | PrihajaNodi |
» | Cena postavitve računalniške straniOddelek: Pomoč in nasveti | 4152 (2102) | shadeX |
» | Spletna trgovina z enim izdelkomOddelek: Izdelava spletišč | 15118 (12775) | Vice |
» | spletna trgovinaOddelek: Izdelava spletišč | 4596 (3950) | kumer |
» | Spletna trgovina! POMOČOddelek: Izdelava spletišč | 1919 (1422) | Tydek |