» »

Youtube-objava videoposnetkov

Youtube-objava videoposnetkov

Quantum ::

Pozdrav! Predkratkim sem naložil videoposnetek na youtube. Posnetek sem nastavil kot javen. Težava je nastala pri iskanju tega posnetka. Kot napišen natančen naslov posnetka, ga sploh ne najde. Kje bi bil problem?

Za odgovore se lepo zahvaljujem!

lp!

Šimpanz ::

Pejd na youtube se prijavi in klikni na svoje ime desno zgoraj. Odpre tvojo stran in tam bi moral biti tudi tvoj posnetek.

Šimapanz@ Na svoji strani sem ga našel.Težava je v tem, da ga ne najde splošni iskalnik youtuba. Ko napišem naslov videa ga ne najde. Najde čisto druge posnetke, ki niso ekvivalentni mojemu.

Goran's Blog ::

Mogoče potrebuje youtube en čas, da ga "registrira".

HighBane ::

Si dal dovolj dobre ključne besede? in unikaten naslov?

mckmck@ Mogoče res potrebuje nekaj časa. Samo tukaj je dejstvo, ki je čisto samoumevno. Zakaj so nekateri posnetki objavljeni takoj npr. kakšne tekme ali dogodki? Ali npr. pretep damjana murka? Highbane@ Za naslov sem dal svoje ime v angleškem jeziku ter ime skladbe in izvajalca. V tem videu igram na kitaro.

Goran's Blog ::

Najbrš imajo tisti posnetki tako ključno besedo, ne vidim drugega razloga da bi se prikazovali drugi posnetki.

Šimpanz ::

Jaz sem imel isti problem. Tamalo sem posnel in dal na yt pol mi je pa familja težila da je ne najde. Pomoje vsako sekundo ene taužnt ljudekov naloži svoje videe gor, zato jih je več z istim imenom. Tvoj ima malo ogledov zato ga v iskalniku prikaže na 18 strani pa ga ne najdeš.

to bo to. hvala vam fantje za pomoč. izvirnost imena je pomembna.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
39692274 (495) sfaljk
»

A je res prepovedano snemati javno osebo na youtube? (strani: 1 2 )

535600 (3775) St235
»

Google bo moral pravico do pozabe za Evropejce razširiti na cel svet (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
8333685 (30630) AndrejO
»

Youtube - večrazrednost (strani: 1 2 3 4 )

17516733 (9609) chucki
»

Nevarni vozniki (strani: 1 2 3 )

10122280 (18131) MIHAc27

Več podobnih tem