Forum » Pomoč in nasveti » Asus P8Z77-V PRO BIOS update
Asus P8Z77-V PRO BIOS update
nokia6310 ::
Pozdravljeni, a mogoče kdo ve natančen postopek, kako se updejta bios na tej plošči? Obstaja tudi nek program bios renamer ampak ne vem, zakaj se to uporablja. Verjetno se ga mora dat na ključ ko se updejta bios. A se da bios updejtat ne da bi odpiral mašino, ali pa je to nujno? Nekej sem bral, da je nek flashback gumb ki ga je potrebno držat za par sekund. Nič mi ne nagaja, samo želel bi imeti inštalirano zadnjo verzijo biosa. Še nekaj procesor, imam navit. A bo po updejtu vse nastavljeno na default? Hvala za odgovor.
feryz ::
Vse gre na default!
Shrani Bios file na USB ključ, ugasni komp.
USB ključ mora biti vtaknjen (če ga ne bo zaznalo, probaj z drugim), prižgi računalnik, vstopi v Bios, izberi Tool, Advanced Mode, najdi USB, Bios file, ki ga želiš in gas.
Saj imaš vse razloženo. Malo beri.
Shrani Bios file na USB ključ, ugasni komp.
USB ključ mora biti vtaknjen (če ga ne bo zaznalo, probaj z drugim), prižgi računalnik, vstopi v Bios, izberi Tool, Advanced Mode, najdi USB, Bios file, ki ga želiš in gas.
Saj imaš vse razloženo. Malo beri.
nokia6310 ::
Saj ravno to sem iskal, pa nisem nikjer našel, hvala za info. A ni ena varianta tudi, da to narediš pri ugasnjenem kompu?
Mesar ::
Ja čip ven potegneš pa daš noter drugega z drugim biosom. Če maš zalotanega rabiš še lotač...
Your turn to burn!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z naključnim zmrzovanjem novega računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1339 (1109) | hojnikb |
» | nov PC zmrznil med msi live update 5 (bios update), ob resetu črn ekran, ne pride v b (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6852 (6274) | Riff |
» | Občasna "A disk read error occurred" napakaOddelek: Pomoč in nasveti | 2349 (2184) | B_Weeed |
» | bios upgrade brez diskete ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2421 (2046) | kekz |
» | USB kljuc namesto disketnika--->MOBO BIOS update?Oddelek: Strojna oprema | 1311 (1203) | GUFY |