Forum » Loža » "Varne" droge?
"Varne" droge?
Temo vidijo: vsi
einstein :P ::
Pozdravljeni,
zanima me, če kdo ve za kakšen "varen" oz. vsaj konkretno varen način kako ustvariti enake učinke, kot pri ostalih manj varnih in nevarnih drogah? Kul občutek mi je pri "choking game-u" ampak je le ta lahko zelo nevaren in škodljiv za možganske celice, zato tega ne mislim delati in tudi ne priporočam ostalim, saj te hitro lahko tudi zasvoji. Potem inhaliranje etanola, kar te lahko zadane ampak ni nekaj prav močnega, se mi zdi, pa tudi ta je škodljiv za možganske celice. Pijem ne, ker mi alk. pijače preprosto niso po okusu, niti mi ni zapravljati premoženja, zato da potem bruham... NO2 sem poskusil iz smetane za sladoled in deluje ampak mislim, da tudi ni dober za m. celice. Berem pa na internetu o dietil etru, pri katerem naj nebi ugotovili kancerogenosti in kakršnih koli težav tudi ob večkratnem vnosu, pa tudi strupen naj nebi bil. Kako je s tem? Imate kakšne izkušnje? Kaj priporočate?
Hvala, LP
zanima me, če kdo ve za kakšen "varen" oz. vsaj konkretno varen način kako ustvariti enake učinke, kot pri ostalih manj varnih in nevarnih drogah? Kul občutek mi je pri "choking game-u" ampak je le ta lahko zelo nevaren in škodljiv za možganske celice, zato tega ne mislim delati in tudi ne priporočam ostalim, saj te hitro lahko tudi zasvoji. Potem inhaliranje etanola, kar te lahko zadane ampak ni nekaj prav močnega, se mi zdi, pa tudi ta je škodljiv za možganske celice. Pijem ne, ker mi alk. pijače preprosto niso po okusu, niti mi ni zapravljati premoženja, zato da potem bruham... NO2 sem poskusil iz smetane za sladoled in deluje ampak mislim, da tudi ni dober za m. celice. Berem pa na internetu o dietil etru, pri katerem naj nebi ugotovili kancerogenosti in kakršnih koli težav tudi ob večkratnem vnosu, pa tudi strupen naj nebi bil. Kako je s tem? Imate kakšne izkušnje? Kaj priporočate?
Hvala, LP
STAY OUT OF MY TERRITORY!
popster ::
nic ni varno, ker ti zblodi možgane, ali pa ne zadene.. s percepcijo realnosti se pač ne gre igrat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: popster ()
PS: ta dietil eter naj bi včasih tudi uporabljali dohtarji za narkozo.
nic ni varno, ker ti zblodi možgane, ali pa ne zadene.. s percepcijo realnosti se pač ne gre igrat.
No, saj zato pa varno v narekovajih.
Freezy ::
Trava. Ce ti ni do kajenja, si nekje dobis piskote. Razmeroma varno, ce ne gres pol vozit avta.
kako je pa s to ind. konopljo, ki vsebuje manj thc-ja, a to kaj deluje sploh?
LitralSM ::
Večina drog je varnih, če jih uživalec zna uživat.
Vneseš več ostalega sranja, kot če bi čik kadil sploh. Efekt je itak isti. Obstaja razlog, zakaj pokavci kadijo "hudo skuno", ki je enih 40x močnejša.
einstein :P je izjavil:
kako je pa s to ind. konopljo, ki vsebuje manj thc-ja, a to kaj deluje sploh?
Vneseš več ostalega sranja, kot če bi čik kadil sploh. Efekt je itak isti. Obstaja razlog, zakaj pokavci kadijo "hudo skuno", ki je enih 40x močnejša.
jype ::
hojnikb> In zakaj bi sploh poskušal kakršno koli drogo ? 8-O
Ker je prijeten občutek.
einstein :P> kako ustvariti enake učinke, kot pri ostalih
Težko.
Lahko pa malo drugačne učinke dosežeš z endogenimi žlezami. Od vsega je IMHO najmanj nevaren počasen, dolgotrajen tek.
Ker je prijeten občutek.
Težko.
Lahko pa malo drugačne učinke dosežeš z endogenimi žlezami. Od vsega je IMHO najmanj nevaren počasen, dolgotrajen tek.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
@jype
runners high?
@litralsm
se pravi so piškoti hujši, kot kajenje?
runners high?
@litralsm
se pravi so piškoti hujši, kot kajenje?
Xserces ::
če nočš kadit in bi se davil zard dima je logično da posežeš po piškotih... drugače pa kadiš.
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
In zakaj bi sploh poskušal kakršno koli drogo ?
Kot je rekel jype.
Včeraj sem po dolgem času spet ozvedel tist choking "game" in je bilo super, kar na enkrat sem izgubil moč in padel na posteljo, po celem telesu lepo čutiš občutek mravljincev ampak tak prijeten, pa v glavi tudi, pa zvoka iz okolice ne slišiš, samo nekaj ti odmeva in en poseben zvok se sliši, kot elektrika ali nekaj takega, pa vid imaš zatemnjen ampak tega ne mislim več delat, čeprav bi zelo rad, pa ne bom, ker te lahko pobere ali pa se kam z glavo butneš, ko padeš po tleh
če nočš kadit in bi se davil zard dima je logično da posežeš po piškotih... drugače pa kadiš.
Seveda bi vzel piškote ampak zanima me, zakaj naj bi bili hujši od kajenja, to se mi nekako ne zdi logično.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: einstein :P ()
Xserces ::
ke piše da naj bi bili hujši?
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
@xerces
litralsm je napisal, da je v ind. konoplji še več sranja, ali kako, piškoti so pa iz ind. konoplje, če se ne motim?
litralsm je napisal, da je v ind. konoplji še več sranja, ali kako, piškoti so pa iz ind. konoplje, če se ne motim?
aja? a to potem prodajajo v trgovinah? kolikor vem nelegalno?
LitralSM ::
Se pardoniram. Z industrijko vneseš več sranja od čika, ker nimaš filtra, ki ga pri čiku imaš. Sranja vneseš več, učinek je pa bolj ali manj isti kot čik. Pri skenku vneseš isto veliko sranja vase, a vneseš tudi relativno veliko količino psihoaktivne substance, kar tebe zanima.
Cookiji se dajo delat tudi iz batov, če se ne motim. So v redu, vendar ni to to. Poharji majo svojo ceremonijo, ki se mora odvit, da je celota zaključena.
Cookiji se dajo delat tudi iz batov, če se ne motim. So v redu, vendar ni to to. Poharji majo svojo ceremonijo, ki se mora odvit, da je celota zaključena.
blackbfm ::
Seveda bi vzel piškote ampak zanima me, zakaj naj bi bili hujši od kajenja, to se mi nekako ne zdi logično.
Ker se med prebavo pretvori/aktivira v 3x močnejšo sestavino.
To da iščeš smisel ali zabavo v drogah je mogoče nek alarm da nekaj ni lih vredu s tvojim življenjem, in si raje najdi družbo ali pa psihoterapevta. Droge te bodo samo še bolj odtujile, zblojen postaneš, pa še ostale nevarnosti so.
Ker se med prebavo pretvori/aktivira v 3x močnejšo sestavino.
To da iščeš smisel ali zabavo v drogah je mogoče nek alarm da nekaj ni lih vredu s tvojim življenjem, in si raje najdi družbo ali pa psihoterapevta. Droge te bodo samo še bolj odtujile, zblojen postaneš, pa še ostale nevarnosti so.
poznam to ja ampak o tem nebi, ok?
Ne zadanejo
kaj pa od prave, se da to dobit sploh?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: einstein :P ()
Kaj pa pravite na dietil eter, ki sem ga omenil v prvem postu? Baje naj nebi bil škodljiv in tudi ne rakotvoren?
Izbeglica ::
Na ulici se dobi vse :) Poišči in povprašaj lokalnega distributerja. Sicer pa, če se že greš to, je bolje, da si za začetek zrihtaš domačico. Mogoče ti sploh ne bo sedlo.
Še ena ideja. Naredi po načrtih iz neta svoj cnc stroj. Boš ubil dve muhi na en mah. Namreč, kadar meni v techu uspe kaka zajebana stvar se počutm prov high. Pa še vleče se navadno par dni in ne zgolj nekaj minut do ur, kot pri drogah. Zgolj ideja...
Še ena ideja. Naredi po načrtih iz neta svoj cnc stroj. Boš ubil dve muhi na en mah. Namreč, kadar meni v techu uspe kaka zajebana stvar se počutm prov high. Pa še vleče se navadno par dni in ne zgolj nekaj minut do ur, kot pri drogah. Zgolj ideja...
hojnikb ::
hojnikb> In zakaj bi sploh poskušal kakršno koli drogo ? 8-O
Ker je prijeten občutek.
Težko.
Prijeten občutek lahko dosežeš tudi brez vnosa kakršnih koli substanc v sebe.
#brezpodpisa
Hint: Za to sta običajno potrebna najmanj dva.
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
@hojnik
Jah, ene 10s dobrega počutja.
@black ice
no, saj je skoraj vse dvorezen meč.
Jah, ene 10s dobrega počutja.
@black ice
no, saj je skoraj vse dvorezen meč.
BigWhale ::
einstein :P je izjavil:
Kaj pa pravite na dietil eter, ki sem ga omenil v prvem postu? Baje naj nebi bil škodljiv in tudi ne rakotvoren?
Zaradi dietil etra lahko umres. Ni povsem preprosto ampak se da.
Raji si vzgoji kak magic mushroom, pa tisto pojej. 2g gobic, pa se bos smejal osem ur skupaj. :)
Matija82 ::
O Jezus Kristus, vojna proti drogam deluje. Kje je Turk, da si prebere tole. Mladina beži od (varnih*) illegalnih k nevarnim legalnim nadomestkom.
einstein, splošno rečeno so inhalanti in razne deprivacije kisike najbolj tvegane zadeve kar se tiče psihoaktivnih substanc. (dietil)Eter ni nič drugačen (da ne omenjamo potencialne eksplozivnosti).
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/article...
Glede na pristop in mladost (SŠ) nočem priporočati ničesar. Zadeve v glavi se ti še formirajo, počakaj do faksa. Če boš še imel željo, si v dobri družbi prižgite joint in pozabi na inhalante.
*nekaterih
einstein, splošno rečeno so inhalanti in razne deprivacije kisike najbolj tvegane zadeve kar se tiče psihoaktivnih substanc. (dietil)Eter ni nič drugačen (da ne omenjamo potencialne eksplozivnosti).
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/article...
Glede na pristop in mladost (SŠ) nočem priporočati ničesar. Zadeve v glavi se ti še formirajo, počakaj do faksa. Če boš še imel željo, si v dobri družbi prižgite joint in pozabi na inhalante.
*nekaterih
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Matija82 ()
hojnikb> Prijeten občutek lahko dosežeš tudi brez vnosa kakršnih koli substanc v sebe.
Jasno. Saj sem to sem mu tudi predlagal. Ni pa nujno bolj varno z endogenimi drogami - šport pobije več ljudi kot marihuana, recimo, ampak ima cel kup drugih faktorjev, ki zniža mnoga druga tveganja.
Jasno. Saj sem to sem mu tudi predlagal. Ni pa nujno bolj varno z endogenimi drogami - šport pobije več ljudi kot marihuana, recimo, ampak ima cel kup drugih faktorjev, ki zniža mnoga druga tveganja.
einstein :P> Jah, ene 10s dobrega počutja.
Hm? To si pa nekaj narobe počel, če je večer z dekletom trajal 10 sekund.
einstein :P> runners high?
Ja. To je kar močna zadeva, ne samo v smislu učinka, spremeni tudi odločnost in voljo.
Hm? To si pa nekaj narobe počel, če je večer z dekletom trajal 10 sekund.
einstein :P> runners high?
Ja. To je kar močna zadeva, ne samo v smislu učinka, spremeni tudi odločnost in voljo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
večer z dekletom ne, mislim pa, da dobro veš, kaj traja okoli 10s...
dekleta pa pač nimam. živim v zahojenem kraju.
Če traja samo 10s, delaš nekaj hudo narobe.
To se da rešit.
To se da rešit.
#brezpodpisa
mr1two ::
Če bi rad imel relativno varno drogo, potem verjamem da obstaja samo ena. Omenili so ti jo že najmanj 10x in se strinjam, da je v piškotni obliki še najbl izi za vnos.
Glede na to, da te z gobicami tripa dosti časa, tudi to mogoče ni pametno- izkušenj pa nimam.
Pa ne pretiravaj, ker ponavadi je zmernost ključnega pomena- bolj kot stvar s katero se odbijaš.
Glede na to, da te z gobicami tripa dosti časa, tudi to mogoče ni pametno- izkušenj pa nimam.
Pa ne pretiravaj, ker ponavadi je zmernost ključnega pomena- bolj kot stvar s katero se odbijaš.
Uporaba troblje v avtu povzroči krčenje možganov.
Oralna konzumacija THC-ja povzroči daljše stanje zadetosti in anekdote pravijo, da začetniki (lahko) na ta način padejo v globlje stanje paranoje. Seveda doza je kralj, start low, very low in ne redozirat ker po 15 minutah nič ne prime.
Relanium ::
Vsaka droga (in tudi ne droga) ki jo vnašamo povzroči povečanje proizvodnje dopamina v možganih, in to nam najbolj paše.
Zato vse kar boš delal bo fajn in vse te s časom zasvoji, nekatere hrana, druge igre, tretje facebook, četrti z masturbiranjem, peti z drogami, .....
In skupno vsem tem dopamin boostom je da se boš moral s časom odločit: al prekineš in nadaljuješ z življenjem (z lažjo nejevoljo) ali pa se vdaš učinkom in povečuješ dozo, na koncu to pripelje pač v odvisnost.
Ampak recimo če se greš pa igrat z kemijo najhujše vrste, ala heroin pa ga dobiš take količine, kot jih po naravni poti nikoli ne moreš, in ravno zato je povratek toliko hujši.
Kako pot boš izbral, se pa odločiš sam, sj se na konc gre za tebe.
(Ostale telesne poškodbe in posledice pa ne veljajo samo izključno za droge, v razmislek....)
Zato vse kar boš delal bo fajn in vse te s časom zasvoji, nekatere hrana, druge igre, tretje facebook, četrti z masturbiranjem, peti z drogami, .....
In skupno vsem tem dopamin boostom je da se boš moral s časom odločit: al prekineš in nadaljuješ z življenjem (z lažjo nejevoljo) ali pa se vdaš učinkom in povečuješ dozo, na koncu to pripelje pač v odvisnost.
Ampak recimo če se greš pa igrat z kemijo najhujše vrste, ala heroin pa ga dobiš take količine, kot jih po naravni poti nikoli ne moreš, in ravno zato je povratek toliko hujši.
Kako pot boš izbral, se pa odločiš sam, sj se na konc gre za tebe.
(Ostale telesne poškodbe in posledice pa ne veljajo samo izključno za droge, v razmislek....)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Relanium ()
oo7 ::
Moje izkušnje z drogami
Jaz sem od drog probal travo, gobe in Salvijo.
Travo sem redno kadil 10 let nazaj v srednji šoli zdaj jo bolj poredko se ga pa vedno zakadimo, ko igramo Tarok
Potem smo imeli obdobje, ko smo kuhali benk. To smo vedno šli daleč v gozd tam se zakampirali in začeli kuhat benk. To je bil itak vedno odlom. Včasih smo potem drug dan naredili še kukije.
Kar se tiče gob bom rekel, da moraš bit samo v tapravi družbi men je skoraj vedno udarilo na smeh tako,da včasih sem se tudi 3 ure skupaj smejal in zdraven dobesedno jokal drug dan ni bilo nobenih posledic razen trebuh me je malo bolel zaradi vsega tega smeha.
Salvia divinorum sem pa tudi probal. In to je tudi posebna izkušnja, ko sem jo prvič je bilo adijo pamet. Ko sem jo prvič sem povlekel tisti dim ga zadržujem kolikor lahko in izdahnem sem se samo ulegel na travo in sem že letel neznam opisat kaj se je zgodilo prava izventelesna izkušnja potem pa je po 2-3 minut popustilo in je bilo vse normalno edino malo me je prvič bolela glava to je pa tudi vse.
Jaz nimam niti ene slabe izkušnje s tem kar sem napisal zgoraj pa mislim,da je tudi zelo pomembno, da si v dobri družbi med prijatelji in vsi na isti valovni dolžini
Kemije pa nisem nikoli probal in je tudi nimam namena, da bi jo.
Jaz sem od drog probal travo, gobe in Salvijo.
Travo sem redno kadil 10 let nazaj v srednji šoli zdaj jo bolj poredko se ga pa vedno zakadimo, ko igramo Tarok
Potem smo imeli obdobje, ko smo kuhali benk. To smo vedno šli daleč v gozd tam se zakampirali in začeli kuhat benk. To je bil itak vedno odlom. Včasih smo potem drug dan naredili še kukije.
Kar se tiče gob bom rekel, da moraš bit samo v tapravi družbi men je skoraj vedno udarilo na smeh tako,da včasih sem se tudi 3 ure skupaj smejal in zdraven dobesedno jokal drug dan ni bilo nobenih posledic razen trebuh me je malo bolel zaradi vsega tega smeha.
Salvia divinorum sem pa tudi probal. In to je tudi posebna izkušnja, ko sem jo prvič je bilo adijo pamet. Ko sem jo prvič sem povlekel tisti dim ga zadržujem kolikor lahko in izdahnem sem se samo ulegel na travo in sem že letel neznam opisat kaj se je zgodilo prava izventelesna izkušnja potem pa je po 2-3 minut popustilo in je bilo vse normalno edino malo me je prvič bolela glava to je pa tudi vse.
Jaz nimam niti ene slabe izkušnje s tem kar sem napisal zgoraj pa mislim,da je tudi zelo pomembno, da si v dobri družbi med prijatelji in vsi na isti valovni dolžini
Kemije pa nisem nikoli probal in je tudi nimam namena, da bi jo.
Nejcolin ::
Eno neumestno vprasanje.
Če me policaj dobi, ko kadim travo, a pri sebi nimam packa - samo joint. Kaj mi naredi?
Če me policaj dobi, ko kadim travo, a pri sebi nimam packa - samo joint. Kaj mi naredi?
Freezy ::
Oralna konzumacija THC-ja povzroči daljše stanje zadetosti in anekdote pravijo, da začetniki (lahko) na ta način padejo v globlje stanje paranoje. Seveda doza je kralj, start low, very low in ne redozirat ker po 15 minutah nič ne prime.
Upostevaj ta nasvet. Sem ze bil zraven, ko je clovek hotel, da mu poklicemo resilca. Seveda ga nismo.
Sicer pa piskoti delujejo, tako da primejo po kaksni uri, glavnega dela pa je konec po treh do stirih urah. Po vsej verjetnosti pa bo rahlo cuden obcutek trajal tja do 24 ur.
Iz fizioloskega vidika je zadeva povsem varna, ce te to skrbi. Najbolje pa je, da najdes nekoga, ki bo to vzel s tabo in je tako stvar tudi prej ze probal, ce te slucajno zagrabi kaksna paranoja.
Nejcolin, še vedno je trava v jointu torej ti kazen zaradi posedovanje ne uide. Sodnik za prekršeke in globa? Poglej si na konoplja.org za detajle.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Matija82 ()
Nejcolin ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Znanstveniki delno oživili možgane prašičev več ur po smrtiOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 6791 (4487) | -Nevsky- |
» | Darovanje organov (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11440 (10240) | Kaboom |
» | dihanje iz navadne plastenke (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14890 (13323) | St235 |
» | Heroin vs. mariuhana (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 21579 (19581) | poweroff |