Forum » Pomoč in nasveti » Internet kabelska ponudnik pomoč
Internet kabelska ponudnik pomoč
yyyeb ::
Pozdrav. Rad bi se preselil iz SIOL-a nekam drugam, ker nimajo več šport kluba. Športni kanali so jim porazni. Drugi razlog je,da plačujem preveč glede na ponudbo za ADSL internet in televizijo. Čisto vsak dan, včasih tudi večkrat na dan moram resetirat modem, ker mi wifi prekine delat.
Moje vprašanje je kateri ponudnik trenutno ima šport klub kanale? Imate kak predlog kam naj prstopim?
Moje vprašanje je kateri ponudnik trenutno ima šport klub kanale? Imate kak predlog kam naj prstopim?
Najmanj si želimo zvedeti resnico, ki bi nam najbolj koristile.
Djz3l3 ::
Kokr sm vidu t-2 nima blokad lige pravkov, no vsaj zadnč je delal. Sem pa na t-2 od začetka skoraj in ne menjam za nič. :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol brez SPORTKLUBA (SK) (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 14849 (6295) | firbec |
» | T2 ja ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 26400 (17474) | Vuli |
» | Liga prvakov bo na voljo izklučno naročnikom SiOl-a (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13374 (10613) | oo7 |
» | SIOL TV VS. T-2 TV (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9745 (8557) | antireal |
» | Lastovka vs Siol TVOddelek: Omrežja in internet | 3627 (3159) | Alexius Heristalski |