Forum » Mobilne tehnologije » asus nexus live stream problem
asus nexus live stream problem
agronomija ::
Živijo,
imam problem s tablico asus nexus 7, eno starejšo (ne ta najnovejša) in sicer nikakor nemorem gledat live streama..na primer na http://firstrownow.eu/ .Naložil sem adobe flash player 11.1 tako kot je blo v enem filmčku na internetu, potegnil dol vse mogoče brskalnike a z nobenim ne dela. Ko kliknem na link mi ga odpre, potem pozaprem tiste oglase ki se pojavljajo preden se stream zacne vrteti, no nato pa nic..kot da ni playerja spodaj..(nisem ravno tehnik zato nevem kako bi to boljše opisal). Aja pa gledal sem te filmčke v zvezi s tem problemom, in so vsi inštaliral adobe flash player in po tem ko so ga so kot primer delujočega streama pokazali youtube..fora je da ta pri meni gladko dela stream pa nikakor ne..
Bi bil zelo hvaležen, če kdo ve v čem je problem, ker nebi ravno odnašal na popravilo in da mi ga tam pošljejo na češko popravit..
LP
imam problem s tablico asus nexus 7, eno starejšo (ne ta najnovejša) in sicer nikakor nemorem gledat live streama..na primer na http://firstrownow.eu/ .Naložil sem adobe flash player 11.1 tako kot je blo v enem filmčku na internetu, potegnil dol vse mogoče brskalnike a z nobenim ne dela. Ko kliknem na link mi ga odpre, potem pozaprem tiste oglase ki se pojavljajo preden se stream zacne vrteti, no nato pa nic..kot da ni playerja spodaj..(nisem ravno tehnik zato nevem kako bi to boljše opisal). Aja pa gledal sem te filmčke v zvezi s tem problemom, in so vsi inštaliral adobe flash player in po tem ko so ga so kot primer delujočega streama pokazali youtube..fora je da ta pri meni gladko dela stream pa nikakor ne..
Bi bil zelo hvaležen, če kdo ve v čem je problem, ker nebi ravno odnašal na popravilo in da mi ga tam pošljejo na češko popravit..
LP
agronomija ::
Ja to sem probal takoj, ko prvic ni delal na chromu. Zal isto ne dela..res nevem v cem bi bil problem, probal sem tudi razne flash playerje..
Aja pa neki pise neki plugini..
Aja pa neki pise neki plugini..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: agronomija ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Flash prihodnost spleta? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 18901 (17240) | root987 |
» | Adobe je jezen na Apple, Apple odgovarja? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 32704 (29617) | sirotka |
» | YouTube pripravlja 'lahko' stranOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4708 (3380) | ABX |
» | Adobe Flash playerOddelek: Programska oprema | 5052 (4684) | bisernik |
» | Kako sneti posnetek s strani 24ur.comOddelek: Pomoč in nasveti | 5222 (4576) | aco111 |