» »

Adobe Flash player

Adobe Flash player

aljaz-selmer ::

Pred kratkim sem si naložil Visto. Zato sem si ponovno naložil Mozillo Firefox. Če grem recimo na Siolovo spletno stran se mi je ob prvem zagonu vedno pokazalo opozorilo, da so potrebni neki dodatki za pravilno prikaz strani. Kot vedno ni bil nameščen Adobe Flash player. V XPjih se je vse vredu naložilo ampak pri Visti se vedno konča pri koraku ko moraš prebrati licenco in označiti možnost, da se strinjaš. Ampak se nič ne zgodi. Na miškinem kazalcu se pokaže "peščena ura" in nekaj čaka. Možnost strinjanja in nestrinjanja pa je v sivem območju.

Ali se da na kakšen drug način naložiti Flash plug-in?

bisernik ::

Da nem sral z novo temo... Mam podoben problem. Če grem na ˝Youtube˝, mi ne gre glet posnetkov, piše mi samo:˝Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player. ˝ Če kliknem na link in ga hočem inštalirat, mi ga pa ne inštalira. Če zaženem inštalacijo pod Firefoxom, pa sploh ne gre, pa napiše, da morm ga zapret najprej. Prej mi je delal ta Flash player, potem pa mi je pisalo na eni strani, da če hočem videt one neke animacije al kaj za eno sranje, morm posodobit, pa sem, od tej pa sploh ne gre več.

ModriN96 ::

u guglu napišeš adobe flash player, ga potegneš, inštaliraš in to je vsa umetnost ;=)

ABX ::

Offline inštalacija:
http://get.adobe.com/flashplayer/
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

bisernik ::

Če ne gre, saj to probavam že dva dni, pa ne gre sranja inštalirat. Če grem na Adobe-ovo stran z Firefoxom, mi napiše, da se more Firefoks izklopit pred inštalacijo. Če grem pa na stran pod Internet Explorerjem, mi pa spet javi da morm neko sranje prej inštalirat, potem pa napiše, da to ne gre.

schtr4jh ::

1. preneseš Adobe Flash Player
2. zapreš FF
3. zaženeš Adobe Flash Player (in ga namestiš). Če ti piše, da je FF še zmeraj odprt, ga zapri v Task Managerju (Ctrl+Alt+Delete)
4. zaženeš FF
5. greš v trgovino po en pir pa mi ga prneseš =)

ABX ::


3. zaženeš Adobe Flash Player (in ga namestiš). Če ti piše, da je FF še zmeraj odprt, ga zapri v Task Managerju (Ctrl+Alt+Delete)
5. greš v trgovino po en pir pa mi ga prneseš =)


Task Manager shortcut Ctrl+Shift+Esc
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

bisernik ::

Zaj sem nekak namrežo skup. Nekaj sem potem čaral po ˝C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash˝. Tam tja mi je dalo neko exe datoteko, al kaj. Potem sem nekaj mrdal tam not in najprej ni šlo, potem je nekak šlo, pa sem mogo zagnat na novo računalnik in zaj mi laufajo oni videi po youtube pa tote animacije, pa tak. Ampak zakaj ni to potem pod program files, a ni to kao program al kako?

ABX ::

Samo bog ve kaj ti šariš po računalniku.

Adobe Flash Player bi moral bit pod add/remove programs.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

bisernik ::

Pod Add/Remove programs mam neki ˝Adobe Flash Player Active X˝in en ˝Adobe Flash Player Plugin˝. Nobenega od teh dveh pa ni v meniju ˝Start > Vsi programi˝, pa tut pod ˝Program Files ni kaj˝. Ko sem včeraj inštaliral, al kaj sn sploh delal, tak ne vem prav, me sploh ni baralo o direktoriju za inštalacijo nikol. Saj če greš na to stran: http://get.adobe.com/flashplayer/ bi moglo normalno it presnemat in inštalirat, če pa ne gre. Pod program files mam mapo za ˝Adobe˝, kjer pa je le ˝Adobe Acrobat˝
A to čudo se ne nasnemle tako kot drugi programi?

Če le bog ve, kaj jaz čaram po računalniku, potem je pa res pravi As.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: bisernik ()

bluefish ::

˝Adobe Flash Player Active X˝
Ta je za IE....

˝Adobe Flash Player Plugin˝
Ta pa za Firefox in ostale.

Nobenega od teh dveh pa ni v meniju ˝Start > Vsi programi˝
Povsem normalno...

pa tut pod ˝Program Files ni kaj˝
Tudi to...

Ko sem včeraj inštaliral, al kaj sn sploh delal, tak ne vem prav, me sploh ni baralo o direktoriju za inštalacijo nikol.
In to prav tako.

Saj če greš na to stran: http://get.adobe.com/flashplayer/ bi moglo normalno it presnemat in inštalirat, če pa ne gre.
Nkeja delaš narobe. Iz te strani na računalnik le preneseš namestitveni program (predvidevam, da govoriš za Firefox) in ga nato zaženeš. To je vse.

bisernik ::

Zaj sn namestitveni program potegno dol z bitlordom in ga zagnal in je šlo vredi. Nisn vedo, da se to nasnemle potem pod ta ˝Sistem 32˝, da ga ni pod Program files. Zato se mi je vse skup zdelo še bolj čudno.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zatikanje videov na YouTube

Oddelek: Pomoč in nasveti
92968 (2704) Ale3š
»

"štekanje" videa (24ur, youtube, itd) v Firefoxu

Oddelek: Pomoč in nasveti
102303 (1874) mare4444
»

Napoved Flash 11

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
296792 (4914) MrStein
»

težava v firefox mozzili

Oddelek: Pomoč in nasveti
71350 (1260) gorenjc
»

Internetna težava

Oddelek: Omrežja in internet
10802 (681) andrej_h

Več podobnih tem