Forum » Mobilne tehnologije » Kje so točke iz Mobitelovega programa zvestobe?
Kje so točke iz Mobitelovega programa zvestobe?
eVro ::
Bil sem včlanjen v Mobitelov program zvestobe in imel na računu že nekaj točk, po ukinitvi znamke Mobitel pa so Telekomovci očitno "zresetirali" programe zvestobe, namreč na servisnih straneh me čaka obvestilo da se lahko včlanim v program zvestobe TS, kar trenutno ne bom naredil, da se ne bo kaj prepisalo, če gre za "napako"...
Nisem jih niti še poklical, ker sumim da so pač popucali, ker so imeli v splošnih pogojih da lahko. Zato bi se prej malo posvetoval tule, pa še upam da vas bo čimveč poklicalo in zahtevalo obljubljeno nazaj. Pravniki, kakšna pa je zakonodaja na tem področju, je to zrelo za kakšno prijavo ali ne? Je šel kdo že gledati splošne pogoje, so imeli not da lahko kar tako pucajo točke?
p.s.: Se zavedam, da so programi zvestobe v splošnem tak ali drugačen nateg.
Nisem jih niti še poklical, ker sumim da so pač popucali, ker so imeli v splošnih pogojih da lahko. Zato bi se prej malo posvetoval tule, pa še upam da vas bo čimveč poklicalo in zahtevalo obljubljeno nazaj. Pravniki, kakšna pa je zakonodaja na tem področju, je to zrelo za kakšno prijavo ali ne? Je šel kdo že gledati splošne pogoje, so imeli not da lahko kar tako pucajo točke?
p.s.: Se zavedam, da so programi zvestobe v splošnem tak ali drugačen nateg.
Furbo ::
Nasploh se tile telekomovci zelo nerodno lotevajo zadev, recimo dostikrat sem uporabljal planet.mobitel.si , brez bev in mev ukinejo, sam sem moral najti da je zdaj to na .telekom.si niti preusmeritve ni. Se vidi, da zaposlujejo neke tepce, ki jim je malo mar za stranke.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
SLO_Matej ::
eVro, točke se samodejno prenesejo v nov Telekomov program zvestobe, ki je sedaj skupen za storitve Telekoma in Mobitela. Sledi navodilom v Mojem Telekomu, da si aktiviraš nov program zvestobe in se ti tako točke normalno prištevajo naprej in jih lahko tudi koristiš. Sam sem že šel čez to, tako da ti govorim iz izkušenj. Dobiš pa domov pošto z aktivacijsko kodo v roku 3 delovnih dni, ko jo vneseš pa drug del aktivacijske kode še na e-poštni naslov, da dokončno aktiviraš nov program zvestobe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | A1 Kombo M (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 82698 (25103) | Tilen |
» | Telekom (Siol) in nov program zvestobe - nas goljufajo? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 19632 (7579) | šernk |
» | Naročniško razmerjeOddelek: Loža | 1006 (928) | Tilen |
» | Kako se rešiti Telekoma? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14501 (9503) | chikitoka |
» | Profiliranje kupcev ali vaš trgovec ve za vašo nosečnost še pred partnerjemOddelek: Novice / NWO | 18313 (15459) | Gandalfar |