Forum » Pomoč in nasveti » Facebook - pravo_ime... problem
Facebook - pravo_ime... problem
Fifty ::
Zdravo,
imam en problem pri FB računu, in sicer je zadeva taka.
V preteklosti sem imel drug profil, ki pa sem ga nato dokončno izbrisal in nato ustvaril novega.
Problem imam, ko v iskanje v FB vtipkam svoje ime in se pojavi med zadetki profil ene osebe (katere ne želim, da se pojavi) in piše "pravo_ime IMEDRUGEOSEBE (nadimek) MOJEIME".
Prav tako se pri iskanju npr. v Googlu pojavi pri iskanju mojega imena med zadetki profil nezaželene osebe, vendar piše samo njeno ime in ne kot zgoraj napisano (pravo ime...).
Je možno, da so v starem računu, katerega sem izbrisal, ostale kakšne informacije, ki povzročajo to nevšečnost?
Kakorkoli že, zanima me kako bi se to zadevo dalo odpraviti?
Hvala za pomoč,
FIfty
imam en problem pri FB računu, in sicer je zadeva taka.
V preteklosti sem imel drug profil, ki pa sem ga nato dokončno izbrisal in nato ustvaril novega.
Problem imam, ko v iskanje v FB vtipkam svoje ime in se pojavi med zadetki profil ene osebe (katere ne želim, da se pojavi) in piše "pravo_ime IMEDRUGEOSEBE (nadimek) MOJEIME".
Prav tako se pri iskanju npr. v Googlu pojavi pri iskanju mojega imena med zadetki profil nezaželene osebe, vendar piše samo njeno ime in ne kot zgoraj napisano (pravo ime...).
Je možno, da so v starem računu, katerega sem izbrisal, ostale kakšne informacije, ki povzročajo to nevšečnost?
Kakorkoli že, zanima me kako bi se to zadevo dalo odpraviti?
Hvala za pomoč,
FIfty
Fifty ::
To bi bilo možno, vendar ne v tem primeru, saj se pri tej osebi definitivno pojavi moje ime zaradi stanja iz preteklosti.
Kakšna druga ideja?
Kakšna druga ideja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Objava osebnih podatkov nategunaOddelek: Loža | 5646 (3366) | St235 |
» | Facebook - lastno ime v oklepaju pri drugi osebiOddelek: Pomoč in nasveti | 2308 (1845) | shintaro |
» | Kot kaže, pravice do pozabe ne bo, Google lahko mirno spiOddelek: Novice / Zasebnost | 8461 (6710) | digitalcek |
» | EU začenja preiskavo Facebooka? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 68486 (63518) | Ramon dekers |
» | Slike s Facebooka bolnico stale bolniškega nadomestilaOddelek: Novice / Zasebnost | 5760 (4086) | techfreak :) |