» »

Težave v windowsih 7, odpiraje dodatnih oken in hlajenje

Težave v windowsih 7, odpiraje dodatnih oken in hlajenje

mirko238 ::

Pozdravljeni!
Imam težavo ki je ne znam odpravit...zadnje čase se mi na prenosniku med uporabo odpira vedno več novih oken, če odpiram kakšne linke recimo, tudi takih malih recimo reklam, ki se kar pojauljajo na strani, ali pa kakšne nagrade pa te fore in to me zelo jezi. Pa tudi po kakšnih straneh mi podčrtava besede, ki spet vodijo v neke linke ipd. A kdo ve kako izklopim te stvari, ali dodatke, ker me res jezijo in mislim da tudi nekaj upočasnjujejo prenosnik. In še nekaj...Že več kot dobro leto mi prenosnik ne hladi, zato imam hladilno ploščo...koliko bi bil strošek, če bi hotel zamenjati to stvar...prenosnik je od Toshibe, pa ima že 5 let nekje, malo več.
Hvala vam če bo kdo znal odgovoriti in pomagati da odpravim te težave.

Hayabusa ::

Imam težavo ki je ne znam odpravit...zadnje čase se mi na prenosniku med uporabo odpira vedno več novih oken,

Uporabljaj firefox +adblock, preveri sistem za virusi in ostalo svinjarijo v offline načinu https://slo-tech.com/forum/t578223/p413... .

Model prenosnika ?
Počisti&zamenjaj termalno pasto, počisti/spihaj prah iz hladilnih reber.

mirko238 ::

upam da bo to zadostovalo za te nadležne strani na strani. Prenosnik je pa star...Toshiba Satellite L300 - 17M. Če nesem na popravilo...koliko bi lahko okvirno tole stalo? Če se sploh izplača?
Hvala Hayabusa

ST-777 ::

mirko238 je izjavil:

Že več kot dobro leto mi prenosnik ne hladi
Če je odpovedal ventilator, ga lahko sam zamenjaš. Poglej v manual za tvoj prenosnik, kjer piše kako ga odpreti in poišči stran, kjer je viden dostop do ventilatorja na procesorju.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pregrevanje laptopa

Oddelek: Pomoč in nasveti
404780 (3549) solatko
»

pregrevanje

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
312700 (1695) stewo
»