Forum » Navijanje » Težave pri prižiganju
Težave pri prižiganju
dusangonzo ::
No, pa mi je kot kaže le uspelo nekaj zjeb...
Kot vsi ostali, ki si ogledujejo ta OC forum sem seveda tudi jaz dosti "brkljal" z raznimi nastavitvami. Zda jpa se mi rač. noče več normalno prižgati. Ko ga namreč prižgem se ekran ne prižge, pa tudi lučke na CD-jih ne posvetijo kot pri vsakem prižiganju. Zato ga moram ugasnit in izklopiti napajalec. Pol pa normalno zalaufa. Nastavitve sem (kukr vem) vse dal na prvotno stanje. To se dogaja pri vsakem prižiganju ali resetiranju.
Ma kdo kkšno idejo?
Kot vsi ostali, ki si ogledujejo ta OC forum sem seveda tudi jaz dosti "brkljal" z raznimi nastavitvami. Zda jpa se mi rač. noče več normalno prižgati. Ko ga namreč prižgem se ekran ne prižge, pa tudi lučke na CD-jih ne posvetijo kot pri vsakem prižiganju. Zato ga moram ugasnit in izklopiti napajalec. Pol pa normalno zalaufa. Nastavitve sem (kukr vem) vse dal na prvotno stanje. To se dogaja pri vsakem prižiganju ali resetiranju.
Ma kdo kkšno idejo?
OwcA ::
Kakšno imaš konfiguracijo?
Če imaš EPoX 8RDA+ je to pogost problem. Išči "cold boot" na AOA forumih in AMDMB forumih.
Če imaš EPoX 8RDA+ je to pogost problem. Išči "cold boot" na AOA forumih in AMDMB forumih.
Otroška radovednost - gonilo napredka.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OwcA ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Golf 4 1.9 tdi letnik 99Oddelek: Na cesti | 4504 (3918) | krneki0001 |
» | Siri prihaja na Mac OS X (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 16580 (14319) | poweroff |
» | Crkovanje varčnih žarnicOddelek: Loža | 6144 (4411) | mk818764 |
» | Ali računalniku škodi če je prižgan dan ali dvaOddelek: Pomoč in nasveti | 3819 (2393) | alese |
» | Windows 7 - preprosto noče ugasnitiOddelek: Pomoč in nasveti | 2489 (2069) | Shadow666 |