Forum » Pomoč in nasveti » Ubijalski koš - Win2k
Ubijalski koš - Win2k
BroTheR ::
Pozdrav
Mogoce se malce smesno slisi, ampak mi zelo nagaja kos v win2k.
Cel sistem lepo dela, razen tega kosa, ki rabi kaksnih 10 sekund, da se izprazni ceprav je v njem recimo samo 1kb datoteka! Ko pretece teh 10 sekund, se zaslisi speaker in kos je izpraznjen. No, to me mogoce niti ne bi tako motilo, ampak vcasih pri tem cudnem praznjenju racunalnik kar zmrzne! :\ wtf?
help? :)
tnx
Mogoce se malce smesno slisi, ampak mi zelo nagaja kos v win2k.
Cel sistem lepo dela, razen tega kosa, ki rabi kaksnih 10 sekund, da se izprazni ceprav je v njem recimo samo 1kb datoteka! Ko pretece teh 10 sekund, se zaslisi speaker in kos je izpraznjen. No, to me mogoce niti ne bi tako motilo, ampak vcasih pri tem cudnem praznjenju racunalnik kar zmrzne! :\ wtf?
help? :)
tnx
podtalje ::
Probaj zmanjšati velikost, ki je namenjena za shranjevanje v koš na 1% ali kaj podobnega.
Meni je to pomagalo.
lp
Meni je to pomagalo.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ve kdo kaj o mikrovalovnih pečicah?Oddelek: Loža | 6091 (4105) | mojsterleo |
» | Flashal BIOS na Epox 8rda+, sedaj tipkovnica ne dela!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1358 (1122) | EZ2BHard |
» | Še ena o cd-medijih:Oddelek: Kaj kupiti | 2264 (1513) | LeQuack |
» | problem z računalnikom.....pomoč prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 1114 (1023) | PeTe13 |
» | Kateri Lite-On se da flashnit na 48xOddelek: Pomoč in nasveti | 986 (876) | AtaStrumf |