Forum » Pomoč in nasveti » Kazaa lite problem
Kazaa lite problem
boumzie ::
Pozdravljeni.
Pred nekaj dnevi sem si downloadal kazaa lite mislim da verzijo 2.0.3. (nisem doma pa ne morm pogledat zdaj)
Problem je naslednji: ko downloadam kaki film, mi na tričetrt downloadanja približno, vedno napiše failed. To se pravi filma nikakor ne morem zdownloadat do konca. Ma kdo kake izkušnje s tem in nasvet?
Hvala že vnaprej.
Pred nekaj dnevi sem si downloadal kazaa lite mislim da verzijo 2.0.3. (nisem doma pa ne morm pogledat zdaj)
Problem je naslednji: ko downloadam kaki film, mi na tričetrt downloadanja približno, vedno napiše failed. To se pravi filma nikakor ne morem zdownloadat do konca. Ma kdo kake izkušnje s tem in nasvet?
Hvala že vnaprej.
- zaklenil: ali3n ()
OZZY ::
kaj ko bi pogledal faq kaj lahko to pomeni. Lahko, da je premalo placa za cel DL na disku. Pač DL dokler gre pol pa n more več zapisat in zbriše fajl in javi napako.
Go with the flow.
ali3n ::
@ boumzie: tako kot je rekel OZZY je failed je navadno res posledica polnega diska...
Reševanju težav s Kazaa & Co. je namenjena tale tema: eMule , eDonkey, Overnet, Kazaa & co., zato prosim da nadaljujemo tam.
Tole pa zaklepam...
Reševanju težav s Kazaa & Co. je namenjena tale tema: eMule , eDonkey, Overnet, Kazaa & co., zato prosim da nadaljujemo tam.
Tole pa zaklepam...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | emule problem z odpiranjem portov (udp)Oddelek: Omrežja in internet | 1297 (1242) | OmegaBlue |
» | downlodanje filmouOddelek: Pomoč in nasveti | 1107 (1107) | Hair |
» | Kazaa in samo kaza?Oddelek: Programska oprema | 1452 (1159) | cryptozaver |
» | FilePlanet s svojim zanič downloadom!!Oddelek: Omrežja in internet | 1170 (986) | ahac |
⊘ | grrr..emuleOddelek: Omrežja in internet | 1175 (1056) | Ziga Dolhar |