» »

Glavna vožnja

Glavna vožnja

1 2
3
»

einstein :P ::

bluefish je izjavil:

Močno dvomim, da je po zaključeni izpitni vožnji možen ugovor na odločitev.


Ne vem, zakaj nebi bil možen. Skratka, tisti znak bi dal jaz odstranit, ker se bo nekdo enkrat treščil tam zaradi blesave postavitve... Se mi je zdelo, da nebi brezveze zavil tja, ampak takrat nisem mogel ugovarjat, ker se nisem spomnil, da je bila taka situacija, danes pa vidim to. In tudi inštruktor je rekel, da je blesavo postavljena tabla.
STAY OUT OF MY TERRITORY!

hojnikb ::

heh 3 strani prepucavanja, ker poba ni naredo v prvo.. Điz..
#brezpodpisa

St235 ::

einstein :P je izjavil:

Pozdrav spet!

Danes sem se peljal ven pri tistem izvozu, kjer sem zaj****. In veste, kaj me je zmotilo? Ob desnem robu je bila tabla "izvoz sneberje" in še črtkane črte od pospeševalnega pasu. Težava je v tem, ker en blesav znak stoji pred znakom, ki označuje izvoz in točno pod tistim kotom prikriva razdaljo. Zaradi tega pa sem jaz mislil, da je treba tam ven, ker nisem videl razdalje! Mislite, da bi lahko zahteval, da se mi zaradi tega prizna?


na osnovi česa? Še vedno si zapeljal na pospeševalni pas. To, da nisi videl dopolnilne oznake (pa četudi zaradi nerodno postavljenega znaka) ni izgovor, da poskusiš zapustiš avtocesto po pospeševalnem pasu. Cestne oznake so ti v tem primeru jasno kazale na to, ali je pospeševalni pas ali izvoz. Pač tvoja nepozornost.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

einstein :P ::

Evo, takole je bilo:



@lakotnik

Kaj moja nepozornost? Jaz sem pričakoval znak "izvoz sneberje", ki gor nima napisane razdalje in ta znak sem dobil. Ampak je imel razdaljo, samo jo je znak, ki je bil postavljen spredaj prekrival.
STAY OUT OF MY TERRITORY!

Zgodovina sprememb…

St235 ::

in cestne označbe jasno kažejo na to da gre za pospeševalni pas, četudi se ne vidi celotna tabla za izvoz.

einstein :P ::

Ja, kažejo, potem, ko je že prepozno. Lej, če misliš da je to normalno, sploh ne sodeluj tukaj. Kot da bi nabil pred stop znak eno tablo... Potem pa ugotovi, da se je treba ustavit... Fak, no...

Jaz sem imel tremo in sem samo gledal, kdaj bom naletel na to tablo. To sranje me je zmedlo in zavil sem tja, kamor sem zavil. Če bi se videlo, da je na znaku razdalja, ma majkemi, da bi naredil!
STAY OUT OF MY TERRITORY!

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Urc ()

St235 ::

Ker edina stvar, ki ti ob prihodu v križišče pove, da moraš vstavit je stop znak? Če tega ni (ga ukradejo/zakrijejo) je pač tvoja moralna dolžnost kot voznika da napolno zapelješ v križišče, pa jebat ga. A te niso v avto šoli naučili, da imajo trije znako unikatno in specifično obliko predvsem zato, da jih prepoznaš ne glede na to s katere strani jih pogledaš?

Če bi spremljal cesto bi videl, da voziš ob pospeševalnem pasu, namreč talna oznaka za načetek izvoza in začetek pospeševalnega pasu ni enaka.

Ja, v idelanem svetu so vse table postaljene tako, da se točno in vedno vidijo; ja, v idealnem svetu si smrkovci ne domišljajo, da obvladajo vožnjo zato, ker so naredil cpp in 20 ur v avtošoli; ja, v idealnem svetu ljudje odgovarjajo za svoja dejanja in ne iščejo vseh božjih izgovorov, da nekoga ali nekaj okrivijo za svoje napake; ja, v idealnem svetu ne rabimo oznak persona non grata.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

Invictus ::

hojnikb je izjavil:

heh 3 strani prepucavanja, ker poba ni naredo v prvo.. Điz..

Se strinjam ...

Mal več energije naj posveti CPP ... Mogoče bo pa naslednjič naredil.

Ampak zgodovina kaže da največkrat na glavni vožnji cepnejo tipi, ki mislijo da vse vedo.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

einstein :P ::

@lakotnik, invictus

Ok, hvala. Vidim, da tukaj več, kot zateženih odgovorov iz strani nekoga, ki mu baba premalokrat da, ne bom dobil.

Seveda, kot da bi pisal matematiko, učitelj pa bi rekel, da je nekje dal + namesto - in jaz bi pisal 1, kljub temu, da sem izračunal prav.

Tema se lahko zapre...
STAY OUT OF MY TERRITORY!

Zgodovina sprememb…

  • predlagal izbris: Urc ()

St235 ::

Z drugimi besedami, ker se ne strinjamo s tabo, te ne poveličujemo in ne točimo krokodiljih solz zaradi neskončne krivice, ki se ti je pripetila si sedaj užaljen in v jok pa vse igrače sabo? Fantek, ti boš imel v življenju še precej večje probleme kot to kako naredit vozniški izpit. Nauči se sprejemat odgovornost za svoje napake, pa boš precej manj v napoto sebi in bližnjim.

einstein :P ::

Sem imel že v življenju hujše probleme, kot si jih imel ti, vred s tem vozniškim. Zdaj pa, če misliš še naprej podjebavat, pa spokaj že iz te teme.
STAY OUT OF MY TERRITORY!
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Uspešno "vrivanje" prometnega znaka v avtomobilski asistenčni sistem

Oddelek: Novice / Varnost
439367 (6002) GupeM
»

Vrhunska signalizacija slovenskih cest (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6713500 (8070) jype
»

Omejitve hitrosti (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
788834 (5318) Miha 333
»

Peljem po avtocesti, zunaj piha nenormalno, dobim kazen ker ne peljem ravno v črti (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
11527943 (22734) Engineer_
»

Omejitev na hitri cesti

Oddelek: Na cesti
3210365 (6699) Opkow

Več podobnih tem