Forum » Omrežja in internet » en problem z dostopom do interneta
en problem z dostopom do interneta
udarnik ::
iv
mogoce lahko kdo pomaga; v sluzbi naenkrat ne morem dostopat do interneta
sistem je win2000,nalozil sem service pack3, ie6, novo mozzilo, nastavitve so vse kot prej
ce pingam ruter je vse ok
ce tracert naredim od ruterja je ok
ce pa neko stran pa se ne zgodi nic ( ne pride niti do ruterja), pac nekaj sporoci nobenih ip-jev
kaj bi lahko bilo narobe?
recimo da se je nasu en zajebant pa mi je omejil dostop do neta- lahko to preverim?
na kaj se sklicuje ruter ce omejuje ( na ip al ime masine...) da bi zamenjal pa videl ce dela?
thx
mogoce lahko kdo pomaga; v sluzbi naenkrat ne morem dostopat do interneta
sistem je win2000,nalozil sem service pack3, ie6, novo mozzilo, nastavitve so vse kot prej
ce pingam ruter je vse ok
ce tracert naredim od ruterja je ok
ce pa neko stran pa se ne zgodi nic ( ne pride niti do ruterja), pac nekaj sporoci nobenih ip-jev
kaj bi lahko bilo narobe?
recimo da se je nasu en zajebant pa mi je omejil dostop do neta- lahko to preverim?
na kaj se sklicuje ruter ce omejuje ( na ip al ime masine...) da bi zamenjal pa videl ce dela?
thx
vse nastavitve pod tcp/ip so kot bi morale biti
moj ip, subnet pa defolt gateway so nastimani, dns tudi
lokalo mrezo dostopam normalno
moj ip, subnet pa defolt gateway so nastimani, dns tudi
lokalo mrezo dostopam normalno
ok potem je treba te podatke od proxy-a nastavit na vsaki masini
kajti zraven je ena kista win95 pa dela internet cist OK, brez proxy-a, samo na detect avtomatic settings
ce ne bo slo drugace bom na to kisto kjer so win95 nastimal proxyserer pa probal ce dela cez proxy
dolgorocno lahko kaj moti ta proxyserver omrezje inb druge uporabnike?
kajti zraven je ena kista win95 pa dela internet cist OK, brez proxy-a, samo na detect avtomatic settings
ce ne bo slo drugace bom na to kisto kjer so win95 nastimal proxyserer pa probal ce dela cez proxy
dolgorocno lahko kaj moti ta proxyserver omrezje inb druge uporabnike?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 567927 (4756) | c23po |
» | Kako izklopit dostop do interneta v domeni...??Oddelek: Omrežja in internet | 1590 (1139) | uros678 |
» | Win95 & WinXP - ICS - ne dela nikakorOddelek: Omrežja in internet | 951 (810) | Blond |
» | koliko mreznih v 1 racunaloOddelek: Pomoč in nasveti | 1650 (1317) | CaqKa |
» | ADSL-kako povezati 4 PC?Oddelek: Omrežja in internet | 2030 (1756) | ToniT |