Forum » Pomoč in nasveti » UTP kabel v USB
UTP kabel v USB
rabimpomoc ::
Pozdravljeni!
Kupil sem router z USB portom in bi na njega rad priključil tiskalnik. Tiskalnik je v pritličju, router pa v prvem nadstropju. V pritličje je od routerja že potegnjen UTP kabel, ki pa ni na nič priklopljen. Zanima me, ali bi lahko UTP kablu vstran odrezal UTP priključek na obeh straneh in na konca namestil USB priključek, ter ga nato utaknil v usb port v tiskalniku in routerju.
Ali bi tak kabel deloval?
Kupil sem router z USB portom in bi na njega rad priključil tiskalnik. Tiskalnik je v pritličju, router pa v prvem nadstropju. V pritličje je od routerja že potegnjen UTP kabel, ki pa ni na nič priklopljen. Zanima me, ali bi lahko UTP kablu vstran odrezal UTP priključek na obeh straneh in na konca namestil USB priključek, ter ga nato utaknil v usb port v tiskalniku in routerju.
Ali bi tak kabel deloval?
steev ::
Verjetno ne, ker je predolga dolžina kabla. Ali boš moral router postavit k printerju ali si omisliti print server.
:|
rabimpomoc ::
Engineer_ ::
router prestavi v pritličje ali tiskalnik v prvo nadstropje. Bo rešeno bistveno, hitreje in lepše.
Če imaš utp kabel že potegnjen do tiskalnika nevem zakaj se greš A JE TO. Enostavno daj ruter dol k tiskalniku...
Stvar bo delala, mission accompished.
Če imaš utp kabel že potegnjen do tiskalnika nevem zakaj se greš A JE TO. Enostavno daj ruter dol k tiskalniku...
Stvar bo delala, mission accompished.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Engineer_ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569835 (6664) | c23po |
» | Slab signal v zgornjem nadstropju- kaj kupiti?Oddelek: Omrežja in internet | 2526 (2236) | Bakunin |
» | Postavitev domače mrežeOddelek: Omrežja in internet | 4393 (4055) | JanezH |
» | Omrežje v hišiOddelek: Omrežja in internet | 3036 (2461) | ZGI |
» | Kakšna povezava za večji in zanesljiv prenos za (Siol/T-2 televizijo)Oddelek: Omrežja in internet | 1990 (1552) | Yacksy |