» »

Blue screen of death-pomoč

Blue screen of death-pomoč

paPiii_ ::

Pozdrav,

čez noč se mi je pc ugasno, drug dan pa moder zaslon z oznako: unmountable boot volume. Poskušala sem vse, kar je možno, potem sem tud z hiren's boot cdjem uspela prit v mini windowse, prečekirala disk in voila, napaka je zginla. Sem naložla nove windowse. Računalnik dela normalno 1dan pa pol, malo prej pa spet bum..moder zaslon, isti problem?? A ve kdo kaj bi lahko to blo? V čem je problem? Tud ccleaner sm uporabla, tud registry cleaner, da mi prever register. Muči prijatla, noče sodelovat. Razn če bo zdaj zdaj kaj crknlo kje :)

Hvala vnaprej.

Hayabusa ::

Preveri disk z orodjem proizvajalca Diagnostična orodja in reševanje podatkov s trdih diskov + CrystalDiskInfo, preveri stanje kondenzatorjev https://slo-tech.com/clanki/06002/ , kateri model napajalnika imaš - napiši še vse ostale komponente + starost le teh.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Hayabusa ()

paPiii_ ::

Bom prečekirala disk, takoj ko dobim tale tool. Glede kondenzatorjev pa ne vem, ker mi zadi na laptopu ne gre odpret pokrov, ker je nek šravf zJ***n. Prenosnik pa nažalost ni moj in nevem točno kaj vse ma noter. No za procesor pr nalepkici piše, da je intel centrino. Pa kok sm zasledila, je 2.10 ghz ; 3gb Ram i think. Pa hdd vem da je fujitsu. Napajalnik je pa sony.ev, 19,5 V. Adp-90th b. Gre se za sony vaio, model PCG-5K2M. No pa baterija je VGP-BPS9/S 11.1V/4800mAh. 2008 letnik je baje in prav tolko tud vse kar zravn spada. Upam, da sm vsaj kaj povedla s tem :)

Seljak ::

Katere windowse pa imaš inštalirane?

paPiii_ ::

Po defoltu je bla vista. Ampak to tak počas dela, da js nism zdržžala tam zraven :) Zej sm 7ico dala gor. No, kolk je še od nje ostalo.

Seljak ::

Sem mislil,da imaš morda namščen windows 8.1 :D Po napisanem sumim disk. Je zadnje čase spuščal kakšne čudne glasove v smislu "šklopotanja,mletja" ali kako se naj izrazim? Ponavadi,ko začne disk odpovedovati spušča čudne glasove. To je lahko prvi znak. Sem pa našel nekaj v zvezi z tem errorjem: http://www.tech-recipes.com/rx/2605/fix... Morda bo pomagalo.

paPiii_ ::

Nobenih čudnih zvokov ni blo, drgač sm pa že šla po teh navodilih, pa mi ni nič primlo v cmdju. Kot da ne ve, kaj hočem :) No zej sm zvedla, da ne bo treba se več mučit s tem, ker je padla odločitev, da bi blo najboljše, da se računalnik proda po delih :D. Zej pa ko ste vi tu taki maherji, bi prašala, kolko mislite, da je kej vredno?? Oz. se verjetno splača prodat comp po delih, sam kake cene postavit? No, če veste, vsaka info je dobrodošla. Pa hvala ;)


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

'freezanje' celega računalnika (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
11511093 (9118) FlameZY
»

Hp compaq 6830s težave

Oddelek: Pomoč in nasveti
352752 (2068) userf480
»

Modri zaslon BSOD

Oddelek: Pomoč in nasveti
311720 (1375) prenasalec
»

Črn ekran in nato ''lost conection'' pri zagonu/login-om v WIN7

Oddelek: Pomoč in nasveti
82638 (2503) Pimii
»

Prevelika poraba prosecorja

Oddelek: Strojna oprema
475307 (4448) alro

Več podobnih tem