Forum » Konzole » Xbox One day one?
Xbox One day one?
Pesimist ::
Se da to ki pri nas se dobiti ali pa vsej v grazu?
Gre se mi predvsem za fifo 14.
Gre se mi predvsem za fifo 14.
- spremenilo: Pesimist ()
kratos ::
Pesimist ne poslušaj ga ker ponovno govori na pamet, povsem uradno se da (je dalo) dobit pri nas v Mullerju http://shrani.najdi.si/?3Z/eM/sr2Dv5y/d...
Drugače pa si že malo pozen in imajo prednaročila že oddana tako da xbox day one ni več možno prednaročit, ga boš šel pa lahko kupit v Mullerja en teden po uradnem izzidu (toliko časa bo trajalo urejanje slovenske dokumentacije, navodil itd.) vendar ne day one edition, kar je pravzaprav itak vseeno razen če ti tisti napis na kontrolerju toliko pomeni.
edit: zdajle vidim da sprašuješ zaradi fife in to ni problem ker bodo vse evropske konzole imele igro zraven (ne v fizični obliki ampak d digitalni - koda)
Drugače pa si že malo pozen in imajo prednaročila že oddana tako da xbox day one ni več možno prednaročit, ga boš šel pa lahko kupit v Mullerja en teden po uradnem izzidu (toliko časa bo trajalo urejanje slovenske dokumentacije, navodil itd.) vendar ne day one edition, kar je pravzaprav itak vseeno razen če ti tisti napis na kontrolerju toliko pomeni.
edit: zdajle vidim da sprašuješ zaradi fife in to ni problem ker bodo vse evropske konzole imele igro zraven (ne v fizični obliki ampak d digitalni - koda)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kratos ()
Nevem ce bojo mele vse. Ker samo day one pise da ma fifo. Forza 5 bundl se da se prednarocit, vendar avtov na gamepad nocem.
Nevem no nikjer ni nic konkretnega napisanega ampak zakaj bi day one oglaseval fifo ce je prisotna tudi v forza bundlu, tam pa sploh ne omenja?
http://www.gamestop.at/Xbox%20One
Gre se mi za to ker govorimo o 70EUR igrah v EU.
Nevem no nikjer ni nic konkretnega napisanega ampak zakaj bi day one oglaseval fifo ce je prisotna tudi v forza bundlu, tam pa sploh ne omenja?
http://www.gamestop.at/Xbox%20One
Gre se mi za to ker govorimo o 70EUR igrah v EU.
Zgodovina sprememb…
Ja sem narobe razumel, samo Day One verzija ima fifo 14. Predvidevam pa da se bodo za pol manjše cene kode prodajale na bolhi saj nekateri takih iger ne igrajo in jih nebodo koristili (recimo če jaz dobim fifo 14 jo absolutno takoj prodam saj mi take igre niti približno niso všeč :D).
edit: drugače pa poskusi prednaročiti na goblinu: http://www.goblin.si/xbox-one/igralna-k...
vendar seveda niso muller kjer veš 100% da stvar dobiš tako kot mora bit točno takrat kot ti povejo.
edit: drugače pa poskusi prednaročiti na goblinu: http://www.goblin.si/xbox-one/igralna-k...
vendar seveda niso muller kjer veš 100% da stvar dobiš tako kot mora bit točno takrat kot ti povejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kratos ()
V bistvu nisem niti ziher da bo any bundle dobavljiv sploh se letos. Ze prednarocila so v tretjem roko, dobavljiva konec januarja 2014 v enih trgovinah.
Pomoje tudi letos še nebo bundlov (razen tiste fife ki je v digitalni obliki) vendar osebno me ne moti ker sem imel namen itak nabavit konzolo ter špil poebej tako da če bo slučajno kakšen bundle potem bom prišparal tistih 30€ kokr je cenej špil če pa ne pa nič zato.
theBill ::
Ko ga bodo shackal da ne bo treba original špilov kupovat, potem si ga pa mogoče še celo omislim en dan.
Cena špilou je spet odvisna od kje jih kupiš, cene bodo na začetku malenkost dražje to je res vendar čez čas bodo padle na isti nivo kot so zdaj 50/60€ in ne pozabi da ko špil preigraš ga komot prodaš za recimo 20€ manj in kupiš novega (in si tako rekoč porabil za špil 20€ kar pa ni veliko).
O odklepih pa še ne sanjajte saj bo trajalo precej časa da se stvar odklene in naslednjih nekaj let bo konzola anti-pirate.
O odklepih pa še ne sanjajte saj bo trajalo precej časa da se stvar odklene in naslednjih nekaj let bo konzola anti-pirate.
Nevem če se splača tvegat in plačvat poštnino za 1 špil profita, no sam veš najbolje vendar ti govorim iz lastnih izkušenj da je dražje stvari boljše kupovat v Sloveniji že zaradi same garancije.
sej ni dobenga rizika. V najslabsem primeru dobim pac forzo al pa nic. Za 70 evro se mi splaca, reskirat. Sploh ker PS4 tudi hocem met kasneje v 2014 verjetno.
Jaz moj shit vse v avstriji kupujem tak da mi to ni novo. Novo je samo to da moras placat z kreditno preordere in ne ob prevzemu kot ponavadi. Sem pa jim pisal in vprasal ce je se mozno in da sem pac iz slo, pa ni problema, dokler grem osebno dvignit v njihovo filijalo, ker posiljajo ne.
Me pa čudi da se ponujajo sicer, ce pravis da so mogli ze zdavnaj narocilnice dati naprej. Tak da tu je pac dvom ce bo res day one zadeva.
Jaz moj shit vse v avstriji kupujem tak da mi to ni novo. Novo je samo to da moras placat z kreditno preordere in ne ob prevzemu kot ponavadi. Sem pa jim pisal in vprasal ce je se mozno in da sem pac iz slo, pa ni problema, dokler grem osebno dvignit v njihovo filijalo, ker posiljajo ne.
Me pa čudi da se ponujajo sicer, ce pravis da so mogli ze zdavnaj narocilnice dati naprej. Tak da tu je pac dvom ce bo res day one zadeva.
Zgodovina sprememb…
Saj Muller mislim da uvaža iz avstrijskega skladišča xboxe tako da možno da imajo še vedno day one editione in so jih raztalali samo omejeno število vsaki državi (da nebi nekdo pograbil vse drug pa nič dobil). Če imaš že izkušnje s tem potem seveda kar vzami, preorder se še vedno bolje splača pa čeprav dobiš "samo" en špil zraven.
"Fri 14 Jun 2013 8:10am GMT ", to je blo objavljeno junija. Beri ter verjami bolj znanim stranem kot je ta (za katero prvič slišim) saj redno posodabljajo članke. No kakorkoli, vse next gen konzole so region free kar pomeni da jih lahko igraš tudi na luni če ti paše :)
Saj zdaj ga mislim da tudi nemoreš registrirat pod Slovenijo (vsaj par let po štartu ga nisi mogel - zdaj nisem na tekočem in so lahko kaj spremenili) in si se pač prijavil pod drugo državo ter veselo kupoval in igral (bili so neki restrictioni pri določenih stvareh v trgovini katere si seveda lahko zaobšel z malo googlanja). Na kratko povedano, igral boš lahko multiplayer in užival live ugodnosti v vsakem primeru, le zastavica zraven tvojega avatarja bo drugačna.
Gapi0 ::
A tist ko zraven dobiš kodo za igro jo lahko zloudaš na računalniku al se da sam na kozoli?
hojnikb ::
wat ?
a ti bi rad špilo igro kupljeno za xbone na PCju ? se bo treba skeširat še za pc verzijo..
a ti bi rad špilo igro kupljeno za xbone na PCju ? se bo treba skeširat še za pc verzijo..
#brezpodpisa
Gapi0 ::
Nee...mislu sm če je kkšna možnost da igro preneseš z pc-ja dol pol pa daš na usb pol pa špilaš na x one
hojnikb ::
ne, igrce lahko loadaš afaik samo z xbox live..
zakaj bi sploh počel to, kar opisuješ ?
zakaj bi sploh počel to, kar opisuješ ?
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hojnikb ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Xbox One (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Konzole | 314894 (14899) | filip007 |
» | [XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Konzole | 205613 (82786) | radovednik |
» | Xbox "ONE" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Konzole | 34088 (23521) | greeenmaster |
» | PlayStation 4 se prodaja bolje od Xbox OneOddelek: Novice / Konzole | 15365 (12621) | matejdro |