» »

Legalen nakup Win8.1 ?

Legalen nakup Win8.1 ?

RejZoR ::

Kako je zdej z Windows 8.1, če bi hotel kupit original zadevo? Ima Microsoft že kakšno opcijo, da kupiš zadevo na netu, pri njih uradno snameš ISO image in dobiš zraven tud ključ? Al se to še vedno ne da in moraš kupit kišto s prednaloženim oz moraš bit Amerikanc in si naročiš fizičen plošček?

Najraje bi videl, da bi dobil zadevo kot download pa čaw. Najceneje in najhitreje. Pa po možnosti ne tko da dobim legalen ključ, pol pa lovim ISO image po piratskih straneh...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Isotropic ::

a so 8.1 že na win update?

RejZoR ::

Pomoje ne, jezst sem itaq še na Win7...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Skyman ::

pridejo 17 tega mesca preko updejta. Mislim da je najbolsa ideja da se kup win 8 ker je itak 8.1 neke vrste "service pack" v tem merilu da je samostojen windovs.Fajn bi bilo tako kot se igre kupuje samo key :D da bi dobil se win 8.1 imel sm ga gor nekaj casa,ko pride vn ga takoj nalozim mi je deloval bolj hitro kot sam win 7

Jst ::

Sicer imamo lastniki W8 nadgradnjo zastonj, vendar tudi mene zanima, če bo imel MS kakšno akcijo W8.1, kot z W8 prvi mesec (ali kolikor časa že), ko je Osmica stala samo 30EUR*.

*ali je bilo 30EUR za W8 in 50EUR za W8Pro?
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

fosil ::

Ja iz win8 na win8.1 bo zastonj nadgradnja.
Ampak vprašanje pa kako bo naprej.
A bo nadgradnja na win8.2 še vedno zastonj tudi za tiste, ki so kupil 8 ali samo za tiste, ki so kupil 8.1.
Tako je!

TechBeats ::

Isotropic je izjavil:

a so 8.1 že na win update?

Čez 12dni bo, 17.10.2013.

Jaz sem si snel leaked iso WZT pa bom mogoče kar tako nadgradil, čeprav še nevem to prek store mi bolj diši :D
http://www.microsoftstore.com/store/msu...
AciD TriP

borut_p ::

Verjetno bodo dali isto download. Sicer pa je bila w8 30€, ce si vzel pa se instalacijski cd/dvd pa je bil mislim da 50€. Verjetno bo podobno z 8.1. Imam pa ze nekaj casa ze 8.1 release preview al kak se ze rece in je tale home button res nekaj brez veze saj nima nobene druge funkcije kof prej klik skrajno levo spodaj

Blaz90 ::

Za Windows 8.1 ne bo upgrade akcijske cene, kot je bila za 8. Cena za 8.1 (core verzija) je 120$, za 8.1 pro pa 200$. TO je box verzija, kjer dobiš DVD.

Obstaja pa en trik, kjer lahko kupiš windows 8 upgrade za 80$, če imaš legalen Windows xp, visto oz. 7 in nato 18.10 zastonj posodobiš na 8.1 ter tako prihraniš 120$.

Jst ::

Čudno, da ni podobne akcije, kot je bila z Osmico, glede na to, da so sami pri MSju rekli, da je prodaja veliko pod pričakovanjem...
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Skyman ::

Je ze kje dobra cena 8.1? glede na to da je danes izid?

SLO_Robert ::

...:TOMI:... ::

Zbriši ta spam!!
Tomi

lopov ::

SLO_Robert je izjavil:

http://windows8online.com/

Tole se mi zdi prepoceni & bi rekel, da je nateg.

Pyromanic ::

Rusi so pa ja znani po legalnosti ;((

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Pyromanic ()

Lonsarg ::

Blaz90 je izjavil:

Obstaja pa en trik, kjer lahko kupiš windows 8 upgrade za 80$, če imaš legalen Windows xp, visto oz. 7 in nato 18.10 zastonj posodobiš na 8.1 ter tako prihraniš 120$.

To ni noben trik in nič novega. To je pač Windows 8 upgrade licenca, ki se je prodajala tudi za WIndows 7. Bodo pa najbrž enkrat v prihodnosti posodobili to licenco, da bo gor pisalo Windows 8.1, ker zgleda ene to ful moti:) Windows 8.1 je pač kar se licence tiče navaden Service Pack in bo pomoje tako tudi ostalo. Za Windows 9 pa bo Microsoft zaračunal.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Predhodno nameščen win 8 - ključ izdelka

Oddelek: Operacijski sistemi
145544 (5015) solatko
»

Windows 10 prihaja 29. julija (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
16667967 (55325) MrStein
»

Windows 8.1 na prenosniku

Oddelek: Pomoč in nasveti
162799 (1779) Dober dan
»

katera plata s procesorjem je boljša

Oddelek: Pomoč in nasveti
343396 (2595) Ikspe
»

Konec Windows XP in začetek Windows 8.1 Update 1 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
6724490 (20420) MrStein

Več podobnih tem