Forum » Omrežja in internet » Klicaj na Wordpress blogu?
Klicaj na Wordpress blogu?
RejZoR ::
Mi zna kdo povedat kaj zaboga naj bi pomenil klicaj na vrhu Wordpress bloga (hostanega pri njih)? Pojavil se je kar naenkrat, če kliknem nanj se ne pojavi noben opis, sem tud že Googlal kaj je to pa nisem našel nič. Prov uno totalno kriptično...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
RejZoR ::
Sam a ne bi blo bolj smiselno, da bi se prikazalo tisto za kar je klicaj, ko bi kliknil gor? Pa se ne zgodi popolnoma nič ko to storim. Bom preveril še ročno...
EDIT:
Jao, kera debilna. Na glavni Wordpress strani bloga se nič ne prikaže, ko pa sem šel v Dashboard in ponovil zadevo, pa se je pojavilo obvestilo glede Two Step avtentikacije, in da sem pozabil sprintat backup kode.
EDIT:
Jao, kera debilna. Na glavni Wordpress strani bloga se nič ne prikaže, ko pa sem šel v Dashboard in ponovil zadevo, pa se je pojavilo obvestilo glede Two Step avtentikacije, in da sem pozabil sprintat backup kode.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RejZoR ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WP Ali moja stran nima piškotkov?Oddelek: Izdelava spletišč | 955 (564) | Manager |
» | Win10 restart po nekaj sekundahOddelek: Operacijski sistemi | 1010 (739) | Manager |
» | Pripravite vašo spletno stran na nov zakon o piškotkih (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Izdelava spletišč | 215152 (166718) | Tydek |
» | Lenovo ThinkPad E530C - kako vzpostaviti brezžično povezavo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3909 (1359) | ekran |
» | WordPress kot spletna stranOddelek: Izdelava spletišč | 4481 (1062) | alessio2 |