Forum » Kaj kupiti » kako je z naročanjem iz nemčije?
kako je z naročanjem iz nemčije?
Rainbow Dash ::
Torej kopujem tale leptop http://www.hoh.de/detail/index/sArticle...
in me zanima kako je z dobavo/garancijo, in predvsem kako je potem z tipkovnico, ker je nemška?
Lp :D
in pa nasveti so dobrodošli
in me zanima kako je z dobavo/garancijo, in predvsem kako je potem z tipkovnico, ker je nemška?
Lp :D
in pa nasveti so dobrodošli
specing ::
od hoh-a dobiš po treh dneh potem ko dobijo denar.
za tipkovnico pa se nauči tipkati na slepo :)
za tipkovnico pa se nauči tipkati na slepo :)
Rainbow Dash ::
znam tipkati na slepo..
kr na sliki zgleda tipkovnica ista/podobna, razen Z,Y zamenjano, sam me ne moti to.. Ali ve kdo drug še za kake razlike? :D
kr na sliki zgleda tipkovnica ista/podobna, razen Z,Y zamenjano, sam me ne moti to.. Ali ve kdo drug še za kake razlike? :D
tomaz- ::
Imaš pa tudi graverje, ki ti lepo "zgravirajo" SLO znake na tipkovnico.. Sam imam tako narejeno, laptop kupljen v Nemčiji
mihor ::
Rainbow Dash je izjavil:
znam tipkati na slepo..
Če je nemška tipkovnica, potem je layout najbrž ISO, samo prenosniki imajo včasih čisto po svoje postavljen layout. :/
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: mihor ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mehanska tipkovnica (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Kaj kupiti | 690402 (5458) | Shkorc |
» | SLO znaki na tipkovniciOddelek: Pomoč in nasveti | 13292 (11930) | rokp |
» | slepo tipkanje (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 17450 (11469) | tiiasa |
» | Desetprstno tipkanje (učenje) (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 24637 (22811) | strictom |
» | En dober nasvet za čiščenje zunanjih komponent računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1739 (1102) | Keyser Soze |