Forum » Zvok in slika » mrk zvoka na prenosniku
mrk zvoka na prenosniku
kurkuma2000 ::
pred kratkim mi je enostavno nehalo predvajat zvok na prenosniku Lifebook A series. Fuijitsu Siemens...predvaja mi zgolj še windows zvoke ob zagonu - zvok v VLC media player, ostalo pa mi nič ne dela (posnetki Youtube, Windows media player...) pa enostavno ni in ni zvoka. in ja, vse opcije za zvok so dane na on, ne vem v čem naj bi biu problem, je komu kaj več jasno ? Hvala
kitakoci ::
kateri widows imaš če imaš 7 imaš vrjetno vključen spajanje z napravami oz raširitev na drugo komponento.
tipka windows (3 od leve spodnje strani-vsaj pri meni )+ p in daj prekini potem pa probaj
upam da deluje
lp martin
tipka windows (3 od leve spodnje strani-vsaj pri meni )+ p in daj prekini potem pa probaj
upam da deluje
lp martin
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri je najboljši media player? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15885 (8210) | Map |
» | HD na PC-ju, minimalne zahteve?Oddelek: Zvok in slika | 6184 (3357) | zavajon |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17524 (10409) | GrimReaper |
» | HD predvajanje filma- zaostajanje zvoka!Oddelek: Zvok in slika | 3430 (3022) | Golden eye |
» | XP - media player - DivX problemiOddelek: Pomoč in nasveti | 1228 (1049) | freserovski |