Forum » Programska oprema » Outlook nastavitve
Outlook nastavitve
racunalnicar ::
Pozdravljeni,
konfiguriram svoj nov računalnik in imam problem pri Outlooku. Na starem računalniku sem imel 5 e-mail računov povezanih v outlook (pop3). Vsi maili so hodili v skupno mapo "prejeto", jaz pa sem jih potem razvrščal, kakor sem pač želel. Za predstavo prilagam screen1.
Tudi na novem imam 5 e-mail računov. Sprva sem jih nastavil kot pop3, vendar imam za vsak račun posebaj mapo prejeto, poslano... Zanima me, kako bi lahko nastavil svoj star sistem?
Bi se dalo mape poštimam kot na starem računalniku, če bi imel dva računa preko pop3, 3 račune pa preko imap?
Hvala!
konfiguriram svoj nov računalnik in imam problem pri Outlooku. Na starem računalniku sem imel 5 e-mail računov povezanih v outlook (pop3). Vsi maili so hodili v skupno mapo "prejeto", jaz pa sem jih potem razvrščal, kakor sem pač želel. Za predstavo prilagam screen1.
Tudi na novem imam 5 e-mail računov. Sprva sem jih nastavil kot pop3, vendar imam za vsak račun posebaj mapo prejeto, poslano... Zanima me, kako bi lahko nastavil svoj star sistem?
Bi se dalo mape poštimam kot na starem računalniku, če bi imel dva računa preko pop3, 3 račune pa preko imap?
Hvala!
- spremenil: racunalnicar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 275818 (20749) | Matko |
» | Gmail backup, thunderbird, ...Oddelek: Programska oprema | 4977 (1416) | markhenry |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25158 (11788) | donvito |
» | [Android] Katero aplikacijo za Gmail?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3441 (3105) | bigbug |
» | Tezave s ThunderbirdomOddelek: Pomoč in nasveti | 1083 (704) | logout |