Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti 2x 4 GB RAM za Elitebook 8530p
Kje kupiti 2x 4 GB RAM za Elitebook 8530p
duimstra ::
Pravkar sem dobil tale RAM:
2 x KLIK - Kingston ddr3 SO DIMM 4 GB 1333 mhz
Ampak mi ne paše v Elitebook 8530p, ker je presledek med pini na napačnem mestu.
Mogoče kdo ve, kje se še dobijo RAM-i za tele malo starejše prenosnike?
Tnx
2 x KLIK - Kingston ddr3 SO DIMM 4 GB 1333 mhz
Ampak mi ne paše v Elitebook 8530p, ker je presledek med pini na napačnem mestu.
Mogoče kdo ve, kje se še dobijo RAM-i za tele malo starejše prenosnike?
Tnx
Hayabusa ::
http://www.mimovrste.com/artikel/275018...
Zakaj se nisi pozanimal pred nakupom ?
pomnilnik 4 GB DDR2, 800 MHz (ni proste reže)
Zakaj se nisi pozanimal pred nakupom ?
SaXsIm ::
Seveda ti ne paše, ker tvoj laptop uporablja DDR2 soddim rame. Edini problem pri tem bo, da so 4GB moduli dragi ko pes.
SaXsIm
hojnikb ::
v tak sistem se ti več kot 4GB niti ne splača metat, ker delal nebo nč hitrej.
#brezpodpisa
duimstra ::
Ne gre se za hitrost ampak za kapaciteto.
Ker poganjam Photoshop in kakšen virtualec zraven v VMWare, mi prav pride vsak GB.
Za1x sem kar na eBay našel en primeren modul in bom poizkusil skombinirati 2x 2GB + 1x 4GB, ker laptop ima sicer 3 reže za RAM.
Dve sta zasedeni, ena je še prosta.
Ker poganjam Photoshop in kakšen virtualec zraven v VMWare, mi prav pride vsak GB.
Za1x sem kar na eBay našel en primeren modul in bom poizkusil skombinirati 2x 2GB + 1x 4GB, ker laptop ima sicer 3 reže za RAM.
Dve sta zasedeni, ena je še prosta.
hojnikb ::
in večji upgrade boš dosegel z kakim ssdjem kot pa tlačenjem več rama noter... itk te bremza procesor navsezadnje...
In glede na profil uporabe... imaš vklopleno virtualizacijo v biosu ? boš s tem dosegel večji boost kot pa z dodajanjem rama...
In glede na profil uporabe... imaš vklopleno virtualizacijo v biosu ? boš s tem dosegel večji boost kot pa z dodajanjem rama...
#brezpodpisa
Qushaak ::
Imam omenjeni prenosnik. Kakor sem takrat bral, ko sem kupoval podpira do 8GB RAM-a. Ker pa ima samo 2 reži to pomeni, da mora podpirati 2x4GB.
Samo ti odsvetujem. To boš vrgel 200€. BOlje sicer bo nekaj, samo zavedaj se, da je za PS in take reči 8GB danes minimum.
Samo ti odsvetujem. To boš vrgel 200€. BOlje sicer bo nekaj, samo zavedaj se, da je za PS in take reči 8GB danes minimum.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Koliko pomnilnika je v resniciOddelek: Pomoč in nasveti | 2880 (2063) | Mr.B |
» | HP ali ASUSOddelek: Kaj kupiti | 1255 (1146) | misek |
» | Kateri prenosnik - želje so take: (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8256 (6941) | billy |
» | EliteBook/Satellite..?Oddelek: Kaj kupiti | 2748 (1886) | mlakar |
» | Nov prenosnik? - Lenovo vs. DellOddelek: Kaj kupiti | 4272 (3891) | quartz |