» »

kako zapravito 35000 sit kvalitetno?!

kako zapravito 35000 sit kvalitetno?!

kunz ::

Vem da je debat o diskih bilo ze prevec bom vprasu se sam ene par stvari ki jih nisem zasledil......
torej kupil bom najverjetneje maxtorja 80GB 7200 (8MB-ce obstaja?) in me zanima na kaj moram bit pozoren pri nakupu (ce je mogoce kaksna cudna serija ravno v obtoku in ce se mate vi kasne fore ko vec diske kopujete....)
aja 100 al 133 to je ful vazn al kaj?
In bistveno namrec imam plato chinatek staro ze 4 al pet let z 450 celeronom in pravtako starim biosom in me zanima al bo ta disk sploh delu na tem compu ker so neke omejitve kao?do sedaj sem se mucil s 4.3gb install uninstall saj veste kako to gre.

in se ena stvar kje ta disk dobiti najceneje (kjerkoli v slo). sem sam ze cekiru na netu pa sem najcenej najdu za 30k in se mal v mlacomu...........sam mi ful ni tja za it ko sem se zmerom mogu pol nazaj pridet...........!
aja kak je pa z garancijo na diske to je enotna oziroma odvisna od proizvajalca ali od prodajalca.

hvala za verjetno vecno ponavljane:O :'( :\ :)
Bi mel pa nimam, kaj je to?

Klemenn ::

kupi raje wd 80gb/120gb 8mb cache ata 100

veliko boljša izbira!

boštjan ::

jaz bi ti tudi predlagal wd 80GB z 8Mb predpomnilnika,samo ti prvo preberi,če ti sploh plata podpira 80GB

Zheegec ::

Se strinjam, WD 800JB.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

plato mam chainatech 6LTM2

Ja prebral sem knjigico od plate in nikjer nisem zasledil neke stevilke ki bi definitivno omejevala zgornjo mejo.....edin neki ma kao diske razdeljena(plata namrec pri auto detect) v tri kategorije normal large in LBA, ta ta zadnji je kao za najvecje diske z nevem kulk cilindri glavami, sektorji ampak pise da za diske med 512mb in 8.4Gb.
a je to mogoce ta omejitev?

Nebi si rad kupu neki kar trenutno nebi mogel uporabljat ampak obenem mislim naprej ker bo kmalu tu nova plata in proc.

Zakaj vsi trije WD a maxtor ni kul al kaj?

hvala:)

med drugim sem zasledil tud podatek da podpira maximalno 128mb ploscico rama in skupno maximalno 386mb rama jest mam pa noter 2 x 256mb pa dela cist kul
Kako je s to natancnostjo podatkov?
:)

Klemenn ::

jah, velik polj pogruntajo, teorija ne praksa ja, in obratno :\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

hdd

Oddelek: Kaj kupiti
231420 (1134) TOP
»

Disk IBM 7k250 moj najboljsi nakup letos. Priporocam bolj kot karkoli drugega. (strani: 1 2 3 4 5 6 )

25114266 (8163) e-marko
»

PC Mark 2002 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Navijanje
20613326 (9739) DjTonic
»

Kateri trdi disk? (strani: 1 2 3 4 )

15310668 (7853) Keyser Soze
»

Kupujem disk... WD 8MB cache 80GB/120 GB