Forum » Pomoč in nasveti » Radeon 9000 pro in win 2000 ter 3.1 driverji ne delajo PROBLEM
Radeon 9000 pro in win 2000 ter 3.1 driverji ne delajo PROBLEM
Arzen ::
Na novo sem instaliral win 2000 pro (ABIT NF7, ATI RADEON 9000 pro, XP 2000+ 256 MB + SP3) Ko instaliram driverje za grafično (3.1) sem mi ne inštalirajo pravilno in sicer monitor skozi laufa na 50 Hz in ko grem v advance nastavitve pri kartici ni nikjer ne duha ne sluha od driverjov (contrast, Tv out, razne druge nastavitve,...) samo standardni jezički (monitor, adapter,...)
KAJ JE NAROBE????
HELP!!!!!!!!!
HVALA!
KAJ JE NAROBE????
HELP!!!!!!!!!
HVALA!
- zaklenil: darh ()
PassTrough ::
Jst mam tud 1 velik problem: Včeraj sem kupu vse novo: MB ABIT SA-7, Celeron 1700 Mhz, HighTech RADEON 9000 PRO 128DDR TV-out, MAXTOR 80 GB 7200 UATA 133 itd.
Lepo sformatiram disk naložim Windows 98 in ko naložim driverje za Radeona ( katerekoli - sem vse probal OMEGA - Official ) mi sistem pride samo do : UPDATE SUCCES in potem nič !!!!????? in ENAKO tudi pri Windows Millenium in Win 2000 sem celo noč nalagou Wndowse od 98 - 98se - Me in nič, vse je delal normalno še sem vmes nalagal WinZip itd, celo na netu bil , DX 8.1 nato 9.0 tko da je vse delal OK do DRIVERJEV in potem problemi samo do UPDATE SUCCES in vse črno , odspodi pa glasba in vse - torej se je sistem naložil jst pa s črno sliko in tistimi podatki z belimi črkami pred zagonom.
Potem mi je do..zdil in sem naložil XP in vse dela normalno OK !!!
A ma kdo podobne težave????
Aja pa še to , nisem začetnik tko da me ne spraševat to in ono , vse je ok s hardwerom in očitno tudi s kartico sej pod XP-ji dela odlično !!
lp Primož
Lepo sformatiram disk naložim Windows 98 in ko naložim driverje za Radeona ( katerekoli - sem vse probal OMEGA - Official ) mi sistem pride samo do : UPDATE SUCCES in potem nič !!!!????? in ENAKO tudi pri Windows Millenium in Win 2000 sem celo noč nalagou Wndowse od 98 - 98se - Me in nič, vse je delal normalno še sem vmes nalagal WinZip itd, celo na netu bil , DX 8.1 nato 9.0 tko da je vse delal OK do DRIVERJEV in potem problemi samo do UPDATE SUCCES in vse črno , odspodi pa glasba in vse - torej se je sistem naložil jst pa s črno sliko in tistimi podatki z belimi črkami pred zagonom.
Potem mi je do..zdil in sem naložil XP in vse dela normalno OK !!!
A ma kdo podobne težave????
Aja pa še to , nisem začetnik tko da me ne spraševat to in ono , vse je ok s hardwerom in očitno tudi s kartico sej pod XP-ji dela odlično !!
lp Primož
darh ::
[st.user 5960], podvajanje tem je nepotrebno, držimo se te tukaj, katero ti je uspelo postaviti v primernejši oddelek
Excuses are useless! Results are priceless!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 3DMARK 2001SE build330 (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Navijanje | 58449 (27181) | LittleDevil |
» | Sapphire RADEON 9000 Pro in 9100 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4657 (3284) | Oblivion |
» | HighTech Radeon 9000 Pro čudežno samo v XP !?Oddelek: Pomoč in nasveti | 747 (707) | EriNok |
» | Namestitev grafične RADEON 9000PROOddelek: Pomoč in nasveti | 1505 (1177) | ali3n |
» | Radeon 8500,9000 ali 9100 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 7485 (5476) | ferjan |