Forum » Pomoč in nasveti » file missing or corrupt
file missing or corrupt
gregornam ::
zdravo! sem antiračunalnik in nimam pojma, sem iskal po forumu ampak polovico besed sploh ne razumem :/
ne vem kaj sem naredil, zgleda zbrisal windowse (ko prižgem rač)- windows could not start because the following file is missing or corrupt. zdaj bi naj vstavil setum cd-rom, ki ga seveda nimam? ne se mi smejat, prosim pomagajte :)
ne vem kaj sem naredil, zgleda zbrisal windowse (ko prižgem rač)- windows could not start because the following file is missing or corrupt. zdaj bi naj vstavil setum cd-rom, ki ga seveda nimam? ne se mi smejat, prosim pomagajte :)
BALAST ::
Težko boš dobil kako pomoč glede na to, da si antiračunalnik.
Prva stvar ki bi ti jo priporočal, da stopiš do kakega soseda, ki ima pojma o računalnikih in mu rečeš, naj ti skopira cel disk na drugo particijo in ponovno naloži operacijski sistem "windowse".
Prva stvar ki bi ti jo priporočal, da stopiš do kakega soseda, ki ima pojma o računalnikih in mu rečeš, naj ti skopira cel disk na drugo particijo in ponovno naloži operacijski sistem "windowse".
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
BALAST ::
Če imaš XP potem sledi tem navodilom:
http://andrej.mernik.eu/clanki/windows/...
http://andrej.mernik.eu/clanki/windows/...
"You may fool all the people some of the time;
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BALAST ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UEFI???Oddelek: Strojna oprema | 2540 (2089) | Nwanko |
» | Inštalacija Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10971 (10091) | RuskiSnajper |
» | Trdi disk je fuč, kako do podatkov...?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2106 (1791) | energetik |
» | Hud problem!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1204 (907) | iskra |
» | Počasni zagon internet explorerja ??Oddelek: Programska oprema | 1770 (1434) | Elemen_T |