Forum » Pomoč in nasveti » LG P880 brickan ali ne?
LG P880 brickan ali ne?
xxurban ::
Danes sem si hotel posodobiti omenjeni telefon. Posodabljanje je bilo opravljeno preko telefona. Telefon je rootan, ampak mislim da to nima veze.
Telefon se je na začetku ugasnil, potem pa je prešel v infinite loop. Vsakih 5 sekund se je na novo vklopil in napisalo se je: [LGE SECURITY]: ERROR: boot image signature
Spodaj še piše da se bo telefon čez 5 sek. ugasnil zaradi baterije... Kot pravim, posodobitev je bila začeta povsem legit (zakonito ali kako naj rečem).
Prosim za pomoč! Kaj naj naredim da bo telefon spet delal?
Telefon se je na začetku ugasnil, potem pa je prešel v infinite loop. Vsakih 5 sekund se je na novo vklopil in napisalo se je: [LGE SECURITY]: ERROR: boot image signature
Spodaj še piše da se bo telefon čez 5 sek. ugasnil zaradi baterije... Kot pravim, posodobitev je bila začeta povsem legit (zakonito ali kako naj rečem).
Prosim za pomoč! Kaj naj naredim da bo telefon spet delal?
OK, sem ga že rešil. Najprej sem ga dal v SW upgrade mode (držiš vol. - in nato vklopiš usb kabel). Potem ga je računalnik vsaj zaznal (prej ga ni). Na koncu klikneš na LG PC utillityju upgrade in počakaš.
No data was lost
No data was lost
Mavrik ::
Pač ja, to da je bil rootan je IMELO veze in je bil vzrok problema.
The truth is rarely pure and never simple.
Haha, zdaj je spet zaklenjen/unrootan. A se mi sploh splača nadgrajevati, ker sem spet na prejšnji verziji? A garancijo imam zdaj nazaj?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sony Xperia go android downgrade na 2.3.7 (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10762 (7856) | Apofis |
» | Zakaj "root" telefona? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 32141 (27419) | CaqKa |
» | HTC Desire HD (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 30476 (18834) | fishy12 |
» | Android 2.2 v kratkem na HTC-jih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 16931 (11740) | cucolino |
» | Motorola droid/milestone (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14419 (12178) | overlord_tm |