Forum » Pomoč in nasveti » AUTOCAD Tutoriali
AUTOCAD Tutoriali
Jocinjoc ::
Pozdravljeni, ker študiram na strojnem faksu je Autocad praktično obvezna oprema. V roku enega tedna pa imam tudi v firmi, kjer imam kadrovsko štipendijo in operirajo samo z Autocadom, pa bi se rad vsaj malo pripravil v tem kratkem času, kolikor pač bi se dalo. Na faksu nismo dosti delali s tem, tako da nekih posebnih znanj nimam. Zanima me, če kdo ve za kakšne fajn Tutoriale o osnovnih znanjih v Autocadu na področju strojnih elementov. Če pa ima kdo kakšne naloge za rešit pa se tudi priporočam, če bi mi jih lahko poslal. Hvaležen bom za vsako koristno informacijo, pa brez spamanja prosim ;) Lp
Isotropic ::
dobi si knjigo autocad r14 od čretnika se mi zdi. v ctk jo majo zih.
je sicer stara kot zemlja, a obcutno boljsa od acad bible recimo, ker ni tuk pofla (bible itak ni misljena kot tutorial).
enkrat ko bos znal to knjigo, bos poznal acad priblizno toliko kot uni tam, k niso nikoli imeli traininga. potem pa nadgrajujes osnove pa je.
je sicer stara kot zemlja, a obcutno boljsa od acad bible recimo, ker ni tuk pofla (bible itak ni misljena kot tutorial).
enkrat ko bos znal to knjigo, bos poznal acad priblizno toliko kot uni tam, k niso nikoli imeli traininga. potem pa nadgrajujes osnove pa je.
Jocinjoc ::
Hvala za odgovore. Kixs ja saj prakso mam, sem zgleda pozabil na tipkat, sam itak ne bi tak kot tele prišel tja, ki gleda v nova vrata. Rad bi se pripravil malo pa, da kaj prerišem in se malo spomnim kako vse skupaj gre. Sem že lani delal tam nekaj časa. Ve kdo za kakšne vredu Tutoriale na internetu? Lahko v nemščini ali angleščini.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Autodeskovi izdelki bodo brezplačni za študenteOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7917 (6277) | Barbarpapa2 |
» | Skripta za autocad-vodnik-tutorialOddelek: Programska oprema | 2684 (2524) | Loki |
» | avtocadOddelek: Programska oprema | 1974 (1868) | gzibret |
» | Predavanje AutoCad-aOddelek: Programska oprema | 3288 (3016) | Invention |
» | program za risanje načrtovOddelek: Programska oprema | 8779 (8735) | barbarpapa1 |