Forum » Pomoč in nasveti » go cleaver
go cleaver
Exile3 ::
kaj naredit s stelexom sem čistil zaslon nanesel sem, kar veliko količino in sedaj touch več ne prime
hojnikb ::
mogoče je to čistilo kam pršl ko nebi smel.
Velik sreče pri iskanju nadomestnega touch-a though... kater model maš sploh...
Velik sreče pri iskanju nadomestnega touch-a though... kater model maš sploh...
#brezpodpisa
tudi touch tipke ne primejo go clever model t76gpstv
kaj je to touck lcd ali ohišje
kaj je to touck lcd ali ohišje
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Exile3 ()
lahko ,da je stelex prišel vmes med touchom ker ko pritisnem so vidne pike približno cm velike mogoče bi pomagalo da ga odprem?
hojnikb ::
odpri pa namoč vse dele v riž, da posesa vlago ven.potem pa nazaj sestav pa upaj da dela.
#brezpodpisa
še vsako stvar sem našprical s steelxom in pobrisal nikolki nikakršnega problema lcd ,tv. Očitno je najbolje ,da ga še v vodo potopim in vržem v smeti.
chinas shit
najhuje pa je da sem ostal brez navigacije !!
chinas shit
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Exile3 ()
boogie_xlr ::
Navigacijo se da rešit s priklopom na usb in download/upload mode, če seveda naprava podpira.
Seljak ::
še vsako stvar sem našprical s steelxom in pobrisal nikolki nikakršnega problema lcd ,tv. Očitno je najbolje ,da ga še v vodo potopim in vržem v smeti.
chinas shit
Torej očitno ne veš(oz sedaj veš),da se zasloni ne čistijo z čistili za steklo ala Stelex,sploh pa,če vsebuje alkohol ali druga topila.najbolje je uporabiti navadno vodo,pa še to ne direktno poškropiti na površino,ampak zmočimo krpo iz mikro vlaken.Seveda ni priporočljivo uporabljati papirnatih brisač,ker lahko puščajo sledi oz.poškodujejo površino.Ne smeš pa pozabiti prej odklopiti zaslona iz napetosti.
vorantz ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | smrad po klimiOddelek: Na cesti | 9880 (7353) | TheBlueOne |
» | S čim očistiti zaslon prenosnika/monitorja?Oddelek: Zvok in slika | 6370 (5488) | petrca |
» | LCD monitor vs. čistilo StelexOddelek: Pomoč in nasveti | 5470 (3781) | DeeCoy |
» | [LCD] ČistiloOddelek: Strojna oprema | 3850 (3093) | Gajba |
» | Kako zbrisati kuli iz LCD-ja?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1546 (1326) | Tilen007 |