» »

Vožnje v napačno smer

Vožnje v napačno smer

1 2
3
»

smacker ::

Ker tega še niso počeli ;) Ne morš sodit na podlagi enga parkiranega avta brez da poznaš okoliščine. Dostkrat sem že videl take in drugačne posnetke, ko pa si videl celotno zgodbo, pa si videl da je avtor idiot. Tud novinarji in mediji so že take bedarije objavljali, brez da bi okoliščine preverli.

shadeX ::

Nobeden ga ni pošiljal v nasprotno smer lol. Če bi promet potekal v nasprotno smer, bi pase ločili, da ne bi prišlo do česa takega kot je na posnetku (obe vozili se srečati na istem pasu).

Klik

Vse skupaj smo preverili na PU Ljubljana, kjer so nam pojasnili, da bo posnetek voznika dacie odstopljen pristojnemu prekrškovnemu organu Postaje prometne policje Ljubljana, ki bo v nadaljevanju zoper voznika s posnetka uvedel prekrškovni postopek. Na vprašanje, ali je možno, da bi policija oz. Dars voznika dacie res poslala z avtoceste v napačni smeri, kar na posnetku trdi kršitelj, pa na PU Ljubljana pojasnjujejo, da policisti nikakor ne bi preusmerjali voznikov in jih napotili, da vozijo v napačno smer po avtocesti zgolj, ker se je zgodila prometna nesreča in nastaja zastoj. Predvsem pa ne na takšen način, kot je prikazan na posnetku, temveč organizirano v spremstvu policistov ter s predhodno zaporo odseka, kjer bi bilo možno srečanje nasproti vozečih si vozil. Prav tako dodajajo, da v konkretnem primeru tudi ni bilo potrebe po preusmerjanju prometa, saj je promet po avtocesti mimo kraja prometne nesreče potekal po odstavnem pasu.

smacker ::

Te pa cel link prilepi drugič, ker iz videa okoliščin ni možno razbrat.

shadeX ::

Seveda da je. Voznik dacie je vozil v nasprotno smer po AC. Če bi bila sprememba stvari organizirana s strani pristojnih služb, se ta dva avtomobila ne bi tako srečala.

MasterTade ::

Mors omnia aequat

Dr_M ::

Jest upam, da jim vzamejo izpit, ker takih bedakov res ne rabimo na cestah. To so se hujsi kot pijanci.

shadeX ::

Ovce lol.

En je obrnil, drugi so šli za njim.

To je isto, kot če bi en zapeljal skozi rdečo luč v tunel, drugi pa mu seveda sledijo (če gre on, lahko grem tudi jaz).
Ali pa ko je toča in folk ustavlja pod nadvozi, drugi naredijo isto (če lahko on, potem tudi jaz).

Edina logična razlaga.

Malajlo ::

S posnetka DARS-a je res en tip skakal okoli in očitno dajal navodila. Zdaj, ali ga ubogaš ali ne, je druga zgodba. Najbrž ja. Ko je bil tisti kreš v megli, so tudi skakali in mahali, da se ustavi.

shadeX ::

Ko je bil tisti kreš v megli, so tudi skakali in mahali, da se ustavi.


Ja.. ma da se ustavi (ker je bila nesreča), in posledice naleta so jasne. Tukaj so bile okoliščine popolnoma drugačne. Promet je potekal v strnjeni koloni. To da folku se ne da čakat in gre za to obračat (in celo za to nekoga posluša), pač ni opravičilo.

smacker ::

Kak ni opravičilo? Je prišlo do kake nesreče? Ni. Folk je prihranil čas, poškodovan in ogrožen pa ni bil nihče. Itak so vsi stali na mestu oz. se premikali po polžje. Treba je ločit UVOZ (oster ovinek, široka cesta, omejitev 40) in pa avtocesto :O

shadeX ::

Let me get this straight...

Ti oster ovinek ter omejitev 40, opravičuješ da (brez navodil pristojnih) lahko obrneš avto in greš v nasprotno smer po AC?

smacker ::

Tehnično to še ni AC. Ne rečem da je to prav in normalno, ampak za zapor pa tud ne. Itak je tu pregledno, vidi se da je kolona, človek maha in opozarja na zastoj,... Poškodovan ni bil nihče, niti blizu nesreče ni blo. Res ne vidim kje je problem. Na cesti vsak dan vidim več bolj nevarnih situacij od tega tukaj.

shadeX ::

Sedaj se je izšlo. Naslednjič bojo tile vozniki spet obračali. Če so včeraj, zakaj pa ne bi še enkrat. Saj se bo spet izšlo.

HINT: Ne se ne bo. Nekdo bo zaradi tega izgubil življenje.

Nimam pojma kdo je človek ki maha, ampak če sem zapeljal na AC, jebi ga. Sem ga pač najebal in bom se pajcal do naslednjega izhoda. Ampak bom imel vsaj čisto vest na koncu dneva.
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Koliko vozniki opazujejo/mo prometno signalizacijo

Oddelek: Loža
465169 (1630) fikus_
»

Vožnja po cesti

Oddelek: Na cesti
424636 (2974) AndrejO

Prometna nesreča na enosmerni cesti (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
9113909 (11124) Mavrik
»

Vožnja tujega tovornjakarja v nasprotno smer

Oddelek: Na cesti
162913 (2223) joze67
»

0,0 promila alkohola v krvi med vožnjo? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
25817364 (12953) Beli_Zajcek

Več podobnih tem