Forum » Operacijski sistemi » Odpiranje map win 8
Odpiranje map win 8
tt2 ::
Torej, da razložim stvar. Zakaj win 7/8 potem, ko odprem eno izmed particij kjer imam veliko datotek, rabi toliko časa, da razvrsti datoteke v vrsto, kot si pač sledijo. V win xp je vse instantno, medtem ko v win 8, pa pri mapah, kjer je več datotek, traja kar nekaj časa.
Lonsarg ::
Meni razvrsti eno največjih map "system32" hitreje, kot bi lahko opazil z očesom in imam nek star že dolgo rabljen 250GB disk, medtem ko v windows XP sem se izogibal odpiranje map kot je system32...
Če pa misliš odpiranje vrhovnih maš pri kakem disku pa se to zna zgodit, če je disk zaradi varčevanja bil v spanju.
Če pa misliš odpiranje vrhovnih maš pri kakem disku pa se to zna zgodit, če je disk zaradi varčevanja bil v spanju.
tt2 ::
Hmm jap, sem zdajle malo stestiral. V bistvu mi počasi odpre le particijo E, mape pa odpre hitro. Vem pa da mi vista na laptopu odpira mape vmes dokaj počasi, zato sem dodal mape. Vem, da mi je isto počasi particijo E odpiral win 7, zaradi česar sem ga zbrisal. Zdajle imam nameščen win 8 in sem upal, da bo drugače pa ni. Saj drugače ni problema, sem se že navadil, samo me zanima, zakaj rabi toliko časa, da razvrsti datoteke v vrsto.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Windows 10] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 139 140 141 142 )Oddelek: Operacijski sistemi | 1405585 (17412) | tetriandoch |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 443197 (8878) | jedateruk |
» | Win 10 , ne razvršča datotek pravilno. Na kraju z potrpežljivostjoOddelek: Pomoč in nasveti | 5140 (4386) | Han |
» | Spremembe v uporabniškem vmesniku Windows 8 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 46639 (39696) | Jst |
» | KAKO do datotek?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1414 (1147) | solatko |