Forum » Pomoč in nasveti » pomoč pri postavitvi NAS
pomoč pri postavitvi NAS
noob96 ::
doma bi si postavil nas pa me zanima ali obstaja kakšna enostavna rešitev za mojo situacijo.
do podatkov (filmi, slike itd..) bi rad dostopal iz 2 računalnikov, mobitela, tablice in preko interneta iz druge lokacije. ne rabim več kot 1TB rabim pa nekaj cenovno sprejemljivega in dovolj hitro za npr. urejanje slik v photoshopu ali videa v premieru, pa tudi streamanje na TV. ne bi a rad preveč zakompliciral vsega skupaj.
Mi zna kdo prosim pomagati
do podatkov (filmi, slike itd..) bi rad dostopal iz 2 računalnikov, mobitela, tablice in preko interneta iz druge lokacije. ne rabim več kot 1TB rabim pa nekaj cenovno sprejemljivega in dovolj hitro za npr. urejanje slik v photoshopu ali videa v premieru, pa tudi streamanje na TV. ne bi a rad preveč zakompliciral vsega skupaj.
Mi zna kdo prosim pomagati
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WIFI - extender vs. AP vs. meshOddelek: Omrežja in internet | 5654 (4749) | link_up |
» | vezje (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13121 (12308) | STU-III |
» | Varianta hotel TV (z Raspberry PI?)Oddelek: Zvok in slika | 2775 (1859) | lenart0 |
» | Google Street View dodal posnetke Nemčije (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 55249 (47865) | Keyser Soze |
» | Kako brezžično povezati TV in SAT sprejemnikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2137 (1852) | baresi |