Forum » Navijanje » ASUS TurboV EVO
ASUS TurboV EVO
ziga1990 ::
Pozdravljeni,
ima kdo izkušnje z tem programom danes sem mu dal auto tuning ki je avtomatsko navijal in delal stability teste ko pa je spremenil voltažo je izvedel stability test in zmrznil dobil sem BSOD in računalnik se je resetiral ter normalno zagnal nato se je program ponovno prižgal in na njem je pisalo da je bilo navijanje uspešno in da bo čez 30 sekund nadeljeval,jaz sem se malo zbal in sem prenehal in uporabil easy mode in znižal nazaj toliko da so ponovno stock voltaže.
Zakaj sem dobil BSOD?
ima kdo izkušnje z tem programom danes sem mu dal auto tuning ki je avtomatsko navijal in delal stability teste ko pa je spremenil voltažo je izvedel stability test in zmrznil dobil sem BSOD in računalnik se je resetiral ter normalno zagnal nato se je program ponovno prižgal in na njem je pisalo da je bilo navijanje uspešno in da bo čez 30 sekund nadeljeval,jaz sem se malo zbal in sem prenehal in uporabil easy mode in znižal nazaj toliko da so ponovno stock voltaže.
Zakaj sem dobil BSOD?
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
Guzzy ::
Ker je autotuning software šrot. Najboljše je če sam navijaš.. drugače pa poglej na eventlist, jaz uporabljam bluescreenview.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Guzzy ()
AlienRR ::
Lahko bi si malo prebral kako to sploh funkcionira - tako bi vedel, da je tole povsem normalno.
Tukaj imaš video z razlago z dečkotom iz ASUSa
Tukaj imaš video z razlago z dečkotom iz ASUSa
You can override the laws of thermodynamics with sufficient sudo access.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pregrevanje procesorja q6600Oddelek: Pomoč in nasveti | 2269 (1756) | rokp |
» | Izklapljanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 2180 (1652) | Geozadetek |
» | Katero plato za Phenom II x4 940 BE, pa da se dobro navija (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 11666 (7951) | x45 |
» | GOrb vs Intel retail hladilnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1609 (1422) | TESKAn |
» | c466@xxxOddelek: Navijanje | 1196 (1035) | alien-w |