Forum » Loža » O motenju posesti, scanju, sranju in prekletih ljubljančanih
O motenju posesti, scanju, sranju in prekletih ljubljančanih
Temo vidijo: vsi
gendale ::
Ne s kmetov predvidevamo, da kar je pred blokom je za stanovalce oziroma njih obiskovalce. Zaradi tega zmerom poiscemo placljiva parkirisca.
Nekako tako velja tudi na kmetih. Dvorisce pred bajto se smatra, da je namenjeno lastnikom bajte ne glede na to ali je oznaceno ali ne.
pol pa razlož zakaj je na parkingih okrog blokov več avtov od povsod drugje kot od ljudi, k živijo tam
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)
dronyx ::
>Morm zaupat tolo štorijo, je še topla ...
Pri sosedih imajo mačka, ki hodi lulat direktno pred moja vhodna vrata. Pa najprej nisem vedel, kaj je ta mokrota pred vrati, potem sem ga pa zalotil "in flagranti". Da niti ne omenjam tega, da imajo kot kaže mački navado, da z nečim (mogoče urin, toliko se ne spoznam na mačke) označijo teritorij, kar v praksi pomeni, da ta isti maček nekaj počne z mojim (!) avtom.
Samo jaz ga imam kljub vsemu rad in mu včasih pustim pred hišo kaj za pojest.
Pri sosedih imajo mačka, ki hodi lulat direktno pred moja vhodna vrata. Pa najprej nisem vedel, kaj je ta mokrota pred vrati, potem sem ga pa zalotil "in flagranti". Da niti ne omenjam tega, da imajo kot kaže mački navado, da z nečim (mogoče urin, toliko se ne spoznam na mačke) označijo teritorij, kar v praksi pomeni, da ta isti maček nekaj počne z mojim (!) avtom.
Samo jaz ga imam kljub vsemu rad in mu včasih pustim pred hišo kaj za pojest.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
Okapi ::
Evo, patetično. To je prava beseda za vso to kregarijo.Pa ni. Preberi si v slovenskem slovarju, kaj pomeni patetično.
O.
Kriv česa ?Warped je kriv, da dela dramo iz ničesar. Pač en ga je malo nazjal. Pravilen odziv bi bil, da rečeš, OK, whatever, po tistem travniku več ne sprehajaš mačka in pozabiš na vse skupaj. Napačan odziv je, da iz tega narediš dramo, greš človeka prepričevat, da mački serjejo samo v svoj skret, in pisat zgodbice na slo-tech.
O.
particle ::
Hah, če bi se folk malo manj vtikal v druge, do takih stvari sploh nebi prišlo. Brez veze izzivat nazaj, če je že un stari bil pameten.
Verjetno je tastaremu manjkalo jutranje žganje, tebi pa špinjel/pivce. Pa ste bli malo bolj občutljivi. Lahko da je tudi plima na Evropi vplivala na počutje ;)
Verjetno je tastaremu manjkalo jutranje žganje, tebi pa špinjel/pivce. Pa ste bli malo bolj občutljivi. Lahko da je tudi plima na Evropi vplivala na počutje ;)
matjash ::
Evo, patetično. To je prava beseda za vso to kregarijo.Pa ni. Preberi si v slovenskem slovarju, kaj pomeni patetično.
O.
Tudi jaz sem zgleda da prehitro sklepal da je izraz patetičen ekvivalent angleškega pathetic.
Pa res ni tako:
-SLO (patétičen -čna -o prid. (ẹ́) pretirano navdušen, pretirano vznesen: patetičen govor; patetična deklamacija / spregovoril je s patetičnim glasom; patetično vedenje / patetičen slog pisem / patetičen človek)
-ENG (causing or evoking pity, sympathetic sadness, sorrow, etc.; pitiful; pitiable: a pathetic letter; a pathetic sight. )
1. O nastali situaciji pa le en predlog - več strpnosti iz obeh strani. Na svetu je 100+ različnih karakterjev ljudi in nikoli ne veš na kakšnega pacienta naletiš.
2. Če točka 1. ni izvedljiva pa ravnanje po preprostem reku "pametnejši odneha".
Imam tudi sam take soseda, da mi je že parkrat pognalo kri v glavo ko sem poslušal njihove izjave vse isto po principu zalajaj nekaj stavkov in se skrij v hišo. Policijo so že 2x klicali "brez razloga" in s tem so se tudi policaji strinjali, a nimam druge opcije kot da to trpim. Sem na koraku ignorance in priprave čimvišje ograje, ki jo dopušča zakonodaja med nami in njimi. Sicer sem strpen in razumen človek a se takih ki se do mene vedejo nasprotno najraje izogibam in ignoriram.
... bolje pozno kot nikoli.
francek1 ::
WarpedOne, očitno boš razumel le takole; zamisli si, da sem kmet jaz in imam zvestega rotweilerja, ki skrbno čuva svoje območje. In kaj misliš kaj bi ostalo od tvoje kepe bolh, ko bi pes opravil čuvajsko dolžnost? Potem bi bilo pa spet jokcanje po forumih...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
Vajenc ::
Če ne bi imel opozorilne table, bi seveda kazen plačal ti ;p
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
ahac ::
Pri nas isto. Mački hodijo scat na vrata, srat po vrtu, hodijo po avtu, lovijo naše ribe, pobijajo ptiče...
WarpedOne, očitno boš razumel le takole; zamisli si, da sem kmet jaz in imam zvestega rotweilerja, ki skrbno čuva svoje območje. In kaj misliš kaj bi ostalo od tvoje kepe bolh, ko bi pes opravil čuvajsko dolžnost? Potem bi bilo pa spet jokcanje po forumih...
Potem boš seveda ti kriv, ker imaš krvoločnega psa. Moraš vedt, da mačkom je vse dovoljeno... za ostale živali pa ti odgovarjaš.
Če sosedov maček lovi ribe v tvojem bajerju ni kriv, ker maček ne ve, da ne sme. Lastnik tudi ni kriv, ker maček je pač maček.
Če bi pa spustil psa (ali krokodila) in bi ta pobijal mačke (torej enaka stvar, samo žival se zamenja) si pa ti skoraj kriminalc...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()
francek1 ::
No ja, s tistim mačkom problemov ne bi več bilo. Pa WarpedOne se tudi nikoli več ne bi spozabil stopit na ta travnik, brez skrbi. Enim pač ne gre drugače dopovedat...žal.
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...
gendale ::
Pa WarpedOne se tudi nikoli več ne bi spozabil stopit na ta travnik, brez skrbi. Enim pač ne gre drugače dopovedat...žal.
bi ti pa naredil sranje ob vsaki priliki, ki bi jo imel
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
Hayabusa ::
Par let bivakiranja na Dobu+ civilna tožba za odškodnino ti nebi ušla.
Si sedaj frajer ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
LitralSM ::
Prevec filmov gledas. Tablo za psa postavis in ga primerno zagradis. sedaj bi te 50 kilski pes lahko prosto po Presernu razmesaril, ceprav drugace ni nasilen.
implying da se itak bojite vsake zivali, ki je vecja od macke. 50 kilogramsko zival ni namrec lahko vsakdor obvladal.
implying da se itak bojite vsake zivali, ki je vecja od macke. 50 kilogramsko zival ni namrec lahko vsakdor obvladal.
noraguta ::
Če ne bi imel opozorilne table, bi seveda kazen plačal ti ;p
pusti rotvajlerja, lahko je bik ali pa že krava s teletom.
back to topic.
sicer pa kolikor vem ha zemlje stane 60kEUR. nevem zakaj bi ti kdo omogočal sprehajanje tvojih živali po svoji posesti kupi si svoj kos zemlje pa je problem rešen. ne imej živali če je ne moreš vzdržavat.
nedolgo nazaj sem imel eno serijo silažnih bal presneto dobro začinjeno z pasjim drekom in neospora ni nedolžna reč.
sicer pa tudi ni po godu razno nadlegovanje psov živine. sicer se ponavadi konča zadeva stem, da moramo reševati cucka ampak živino pa vzmeniri.
ta z mačkom je malo smešna ampak načeloma gre za isti princip, ne hodi na tuje zemljišče, ker ni tvoje, simpl.
Očitno vas res večina živi že celo življenje v mestu in v blokih, da lahko trdite, da je takšna razlika med dnevno sobo in travnikom. Oboje je privatna lastnina in bi se kot taka morala spoštovati.
Ti očitno ne hodiš veliko v mesto, ker drugače bi se ti slej kot prej zgodilo, da bi parkiral na blokovskem parkirišču, ki je največkrat v lasti lastnikov stanovanj. Če ni posebej označeno lahko tam parkirajo vsi, tudi ti s kmetije. Če je označeno samo za stanovalce, boš dvakrat premislil, če je pa rampa pa sploh ne boš parkiral. Tako nekako je tudi s travnikom.
ne ni podobno, niti ni med njivami zidov kot v spalnih naseljih. kjer za 60kvadratnih metrov trave postavijo ograje. se ekonomsko ne izide.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: noraguta ()
WarpedGone ::
Ponavljam vprašanje 'kmetom': če je v tisti travi res kakšna posebna vrednost, zakaj se matrtat z odstranjevanjem ograje?
Ne, ni bil električni pastir.
Zbogom in hvala za vse ribe
WarpedGone je izjavil:
Ponavljam vprašanje 'kmetom': če je v tisti travi res kakšna posebna vrednost, zakaj se matrtat z odstranjevanjem ograje?
ker jo je treba vzdr+evat, in če se travnik sedaj kosi je ograja v napoto. je pa vseeno najbrž bil el pastir.
mihec87 ::
Posebna vrednost kake imaš...Seno je vredno toliko kot je...1 človek ki taca po njej še ni taka kriza ko se dnevno najde par takih+7dni v tednu vsepovprek mislim da premoreš..+prej omenjena težava z drekom ter neospore(ja vem da je bil maček ter da ni sral, v pol metrski travi si pač samo predstavljaš kaj je na koncu vrvice in kaj počne)
Če ima za košnjo je lažje kosit brez ograje...
el.pastir ni nujno da je vedno pod napetostjo saj nekateri izklopijo ker žival ne hodi blizu...
Glede na zadeve v temi se ne čudim da je kmet raje zavil nazaj v hišo..
Če ima za košnjo je lažje kosit brez ograje...
el.pastir ni nujno da je vedno pod napetostjo saj nekateri izklopijo ker žival ne hodi blizu...
Glede na zadeve v temi se ne čudim da je kmet raje zavil nazaj v hišo..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mihec87 ()
WarpedGone je izjavil:
pa plus tega ni na tebi, da ceniš nekoga drugega posest, drž se svoje.
Sssaga ::
Haha, zanimivo tole prebirati. kaj si ljudje mislite.
Ne smemo se preveč razburjati.
Malce off...
Sam sem imel zanimivo situacijo nekaj let nazaj, ko sem fural gnojevko na travnik, daleč stran od mestnega vrveža. Travnik ni bil pretirano majhen, tudi ne edini v okolici. Naredil sem že par ''postankov''. tako da se je že videlo, da sem ''markiral'' del travnika s kokakolo Nakar naenkrat opazim starejši par, ki nabira regrat. In to kje? 10 metrov stran od že prej zlite gnojevke. OK, izpraznim cisterno in ravno pred koncem se mi možakar začne ''pi5diti'' in preklinjati in mahati z roko, češ kaj za vraga me tale ''km't'' moti, ko pa ravno regrat nabiram. Sam sem se lepo nasmehnil in odpeljal nazaj v pit stop po nov ''tank''.
Hmm, kakor se je meni dozdevalo je on stopil na travnik vedoč, da je že delno zalit, povrh vsega je bilo okoli veliko travne površine, kjer se je tudi nahajal regrat. In na koncu se on name ''pi5di''. In to na mojem travniku.
Sej, če bi imel še malo v tanku bi ''crukal'' in ''nafilal'' pritiska v cisterno, da bi neslo 10m+ in ga pošprical. Pa še lahko bi rekel, da sem samo travnik zalival. ... Ampak ne! Nisem redneck in se obnašam dostojno in kulturno. Vem pa, da smo kmetje na slabem glasu, saj kdaj pa nismo bili! Nismo vsi kmetje podobni redneckom.
Glede sr4nja na travniku. Če gremo v detajle, iztrebki od psov, mačk... škodijo travniku. Ste se že kdaj vprašali? Ampak dobr, kdo se bo bunil čez drekec gor ali dol. Iztrebki goveda ne škodijo, ravno obratno. Naravno gnojilo je to (ekstenzivno kmetovanje). Razlika je velika. Seveda dedu ni to povšeči. Nekdo se bo takoj razpi5du, nekdo kasneje.
Peace!
Ne smemo se preveč razburjati.
Malce off...
Sam sem imel zanimivo situacijo nekaj let nazaj, ko sem fural gnojevko na travnik, daleč stran od mestnega vrveža. Travnik ni bil pretirano majhen, tudi ne edini v okolici. Naredil sem že par ''postankov''. tako da se je že videlo, da sem ''markiral'' del travnika s kokakolo Nakar naenkrat opazim starejši par, ki nabira regrat. In to kje? 10 metrov stran od že prej zlite gnojevke. OK, izpraznim cisterno in ravno pred koncem se mi možakar začne ''pi5diti'' in preklinjati in mahati z roko, češ kaj za vraga me tale ''km't'' moti, ko pa ravno regrat nabiram. Sam sem se lepo nasmehnil in odpeljal nazaj v pit stop po nov ''tank''.
Hmm, kakor se je meni dozdevalo je on stopil na travnik vedoč, da je že delno zalit, povrh vsega je bilo okoli veliko travne površine, kjer se je tudi nahajal regrat. In na koncu se on name ''pi5di''. In to na mojem travniku.
Sej, če bi imel še malo v tanku bi ''crukal'' in ''nafilal'' pritiska v cisterno, da bi neslo 10m+ in ga pošprical. Pa še lahko bi rekel, da sem samo travnik zalival. ... Ampak ne! Nisem redneck in se obnašam dostojno in kulturno. Vem pa, da smo kmetje na slabem glasu, saj kdaj pa nismo bili! Nismo vsi kmetje podobni redneckom.
Glede sr4nja na travniku. Če gremo v detajle, iztrebki od psov, mačk... škodijo travniku. Ste se že kdaj vprašali? Ampak dobr, kdo se bo bunil čez drekec gor ali dol. Iztrebki goveda ne škodijo, ravno obratno. Naravno gnojilo je to (ekstenzivno kmetovanje). Razlika je velika. Seveda dedu ni to povšeči. Nekdo se bo takoj razpi5du, nekdo kasneje.
Peace!
Mipe ::
Dve leti doba, ker tvoj rotvajler/bik/krava s teletom/raca razmesari mačka na povodcu?
Bujno domišljijo imate.
Bujno domišljijo imate.
Invictus ::
To bi bil pa naslov za Slovenske novice ...
Krava razmesarila mačka na sprehodu. Lastnik se je podelal v hlače.
Mogoče bi moral pa še kmet sprehoditi svojo kravo čez ljubljančevo stanovanje ...
Krava razmesarila mačka na sprehodu. Lastnik se je podelal v hlače.
Mogoče bi moral pa še kmet sprehoditi svojo kravo čez ljubljančevo stanovanje ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Kmetje pač.
Zdej ko štodiram nazaj, ta isti osebek je cel nedeljski dopoldan preganjal glasno kosilnico gor in dol.
Naslednjič dobi na vrata moder obisk - moti moj nedeljski mir.
Zdej ko štodiram nazaj, ta isti osebek je cel nedeljski dopoldan preganjal glasno kosilnico gor in dol.
Naslednjič dobi na vrata moder obisk - moti moj nedeljski mir.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WarpedGone ()
Furbo ::
Na podlagi kakšne zakonske osnove pa? Ne obstaja. Brihta.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Arto ::
Če se že gremo tako nizek nivo..
Ali pa mestne srajčke ki mislijo da so bog in batina in gazijo kjer jim paše na koncu so pa še žleht...Boh ne daj da bi gdo stopil na njihovo tratico pol je šele hudič....
Ali pa mestne srajčke ki mislijo da so bog in batina in gazijo kjer jim paše na koncu so pa še žleht...Boh ne daj da bi gdo stopil na njihovo tratico pol je šele hudič....
Zgodovina sprememb…
Vsi to spoštujejo in se tako ravnajo - razen kmetavzarji si mislijo da so s kosilnico na travniku največji asi, pol pa ni čudno da pride do zgoraj opisanih izpadov.
Morda bi bilo bolje, da bi se potem držal mesta, kjer ropota samo cel teden, noč in dan.
A zdej bi se pa na zakone skliceval?
Pol mi pa povej, kater zakon vnaprej prepoveduje prehod čez neograjen in neoznačen travnik.
Brihta.
Sriple Tix ::
V Radovljici obstaja občinski odlok, ki omejuje glasne dejavnosti od sobote 17.00 do ponedeljka 5.00 (uro gor ali dol, kajti minilo je nekaj let odkar sem ga zadnjič bral) in v primeru, da sosed/kmet/gozdar ... v tem času razgraja, lahko zadevo prijaviš. Mislim pa, da tega ne ureja policija temveč občinsko redarstvo, nisem 100%.
Hayabusa ::
Dve leti doba, ker tvoj rotvajler/bik/krava s teletom/raca razmesari mačka na povodcu?
Bujno domišljijo imate.
Ne mačka, sprehajalca.
Sssaga
Iztrebki goveda ne škodijo, ravno obratno. Naravno gnojilo je to (ekstenzivno kmetovanje). Razlika je velika. Seveda dedu ni to povšeči. Nekdo se bo takoj razpi5du, nekdo kasneje.
Seveda škodijo, tako kot škodi ekstenzivno kmetovanje samemu travniku -> ni več raznolikosti rastlinskih vrst.
Da ne omenjam, kako "blagodejno" vpliva pogosto gnojenje na podtalnico.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
PaX_MaN ::
WarpedGone je izjavil:
Pol mi pa povej, kater zakon vnaprej prepoveduje prehod čez neograjen in neoznačen travnik.
Brihta.
Stvarnopravni zakonik.
WarpedGone je izjavil:
Brihta.
Ja a misliš da bo policija prišla kar zato, ker si Persona Rudis na slotechu in težila kmetu, ker si ti pač skrokan v nedeljo?
WarpedGone je izjavil:
Brihta.
Stvarnopravni zakonik.
To si si zmislu.
Piše pa v tem zakonu naslednje:
84. člen
(1) Domače in udomačene živali sme lastnik zasledovati na tuji nepremičnini.
(2) Lastnik ali posestnik lahko lastniku živali prepove dostop na nepremičnino le, če žival brez odlašanja sam izroči lastniku.
Woody Allen
Woody Allen
@Furbo:
Zmanjkalo vsebine in se spotikaš ob obliko?
Člen + citat.
Pa naj bosta zares relevantna, da se še kaj naučimo, a ne. Kakšno opletanje s škodo ni na mestu, ker pač ni bilo nobene škode. Al jo pa dokaži.
Člen + citat.
Pa naj bosta zares relevantna, da se še kaj naučimo, a ne. Kakšno opletanje s škodo ni na mestu, ker pač ni bilo nobene škode. Al jo pa dokaži.
Kako ni škode, poteptane je bilo za gajbo trave-sena kaj je tu za dokazovat razen če je logika težava....
Povej kje je tvoja zelenica z gredico bom poteptal ter se usral vmes saj ni nobene škode kajne...
Se mi zdi da je bolj težava ranjen ego kot pa kaj drugega..
Kmet tudi ne obrača traktorja na tvoji zelenici čeprav ni ograjena(če bi jo imel)
Povej kje je tvoja zelenica z gredico bom poteptal ter se usral vmes saj ni nobene škode kajne...
Kmet tudi ne obrača traktorja na tvoji zelenici čeprav ni ograjena(če bi jo imel)
Zgodovina sprememb…
To si si zmislu.
http://www.sodisce.si/znanje/sodna_prak...
Piše pa v tem zakonu naslednje:
84. člen
(1) Domače in udomačene živali sme lastnik zasledovati na tuji nepremičnini.
(2) Lastnik ali posestnik lahko lastniku živali prepove dostop na nepremičnino le, če žival brez odlašanja sam izroči lastniku.
Ker je mel žval na vrvici, ni šlo za zasledovanje.
imagodei ::
Še vedno ne razumem - a imajo kmetje travnike za občudovanje, al je to prostor za pridelovanje krme?
Zakaj kakci od lisičk, srnic in zajčkov nikogar ne motijo, ravno pasji in mačji dreki so pa tak problem?
Jaz na svojem vrtu ne bi trpel nobenih kakcev, niti tistih od ježkov. Če vam je pa vseeno, da vam po travniku serjejo gozdne živali, pa res ne vem, v čem je problem občasnega pasjega dreka?
Zakaj kakci od lisičk, srnic in zajčkov nikogar ne motijo, ravno pasji in mačji dreki so pa tak problem?
Jaz na svojem vrtu ne bi trpel nobenih kakcev, niti tistih od ježkov. Če vam je pa vseeno, da vam po travniku serjejo gozdne živali, pa res ne vem, v čem je problem občasnega pasjega dreka?
- Hoc est qui sumus -
http://www.sodisce.si/znanje/sodna_prak...
Tukaj se gre za razdejanje grede (vrta) in ne prečkanje travnika. Tudi koruze ne smeš krast, lahko pa nabereš samorodne plodove kot je npr. regrat na travniku (če ni drugače označeno, da ne smeš).
Woody Allen
Woody Allen
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vajenc ()
Tukaj se gre za razdejanje grede (vrta) in ne prečkanje travnika.
Razdejanje travnika s polmetrsko travo, namenjeno košnji. Kok je že Kangler iztržil za eno balo tega?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
Kako ni škode, poteptane je bilo za gajbo trave-sena kaj je tu za dokazovat razen če je logika težava....
A si bil tam?
Js sm bil in vidu da nism naredu *nobene* omebe vredne škode. Te ni bilo zraven in veš bolje od nekoga, ki je bil tam?
Si točno iste sorte kaliber kot ta pogumnež, ki me je nadru iz par deset metru, pol pa pobegnu v hišo - ultra pameten na pamet, ujet v svoje lastne strahove in blodnje, ki pa nima težave drugim težit dokler je na varni distanci. Za v obraz povedat, ga je pa premalo v hlačah. Kmet pa tak.
Seveda - kaj pa naj bi blo drugega?
Osebek je povsem neupravičeno in neizvano ranil mojo psiho. Telesne rane so problem, duševne pa ne?
A se lahko prosim osredotočiš na temo? Kakšni traktorji, kakšne zelenice?
Si že drugi, ki daje take 'odrasle' ideje.
Pridi, pa še mamo povabi s sabo, da bo vidla kakšnega vzornega državljana je prispevala čoveštvu. Misliš, da bo ponosna nate?
Razdejanje travnika s polmetrsko travo, namenjeno košnji. Kok je že Kangler iztržil za eno balo tega?
Bil sem tam - nobenega razdejanja. Hell, vsak normalen ki gre čez travnik bo stopu tja, kjer je nižja trava, ker je to enostavneje.
S tem se avtomatsko minimizira 'škodo', ki se resetira ob prvem vetriču.
S pretiravanjem dokazujete, da nism naredu NIČESAR NAROBE. Če bi naredu kakrkoli narobe, vam nebi bilo treba pretiravat.
Hkrati pa kažete svojo zblojenost in strahove.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WarpedGone ()
Brane22 ::
Kaj je čudnega v tem ?
tema sama zase je zanimiva, tako kot mnoge vsakdanje teme.
ne zaradi ne/dogodka samega ampak zaradi vsakodnevne dileme, skozi katero gremo nevede.
Kakšne pravice in dolžnosti obnašanja imaš na tujem travniku ?
Po parsto postih tule je videti, da je to jasno redkim, če sploh kateremu.
Citirajo se zakonska določila za gozd, razpreda se o razliki med urejenim, neurejenim travnikom in pašnikom itd itd.
tema sama zase je zanimiva, tako kot mnoge vsakdanje teme.
ne zaradi ne/dogodka samega ampak zaradi vsakodnevne dileme, skozi katero gremo nevede.
Kakšne pravice in dolžnosti obnašanja imaš na tujem travniku ?
Po parsto postih tule je videti, da je to jasno redkim, če sploh kateremu.
Citirajo se zakonska določila za gozd, razpreda se o razliki med urejenim, neurejenim travnikom in pašnikom itd itd.
Pozabu si še enačenje sprehoda čez neugleden travnik s kenjanjem po tujem kavču itd.
Ena sama frustracija.
Ena sama frustracija.
WarpedGone je izjavil:
Pozabu si še enačenje sprehoda čez neugleden travnik s kenjanjem po tujem kavču itd.
Ena sama frustracija.
nepokošen ni enako neugleden oz neurejen...
Ti si itaq najbolj svetniški..hodil si po travniku pa nisi nič poteptal...
WarpedGone je izjavil:
@Furbo:
Člen + citat.
Saj tudi ti nisi imel nobene škode, ko te je kmet upravičeno nadrl, pa jamraš tu že tri dni.
Tudi če bi se on brez dovoljenja sprehodil po tvojem flatu s svojim mačkom, ti ne bi imel škode, bi pa tulil do neba.
Ne priznajem ove zasebne lastnine, a?
In kako ti veš, ko se sprehajaš po neograjenem travniku, da ni travnik od cerkve ali države?
Woody Allen
Woody Allen
Point je, da Warped dela dramo iz tega, ker ga je en random kmet nadrl. Zaradi tega ni čisto nič drugačen od kmeta, ki je delal dramo, ko je videl enega random meščana z mačkom na svojem travniku.
Dokler ne bo poštekal, da sta v bistvu oba enaka, ne bo razumel v čem je pravzaprav problem. Hint: preobčutljivost in prepričanje, da si nekaj več kot drugi.
Dokler ne bo poštekal, da sta v bistvu oba enaka, ne bo razumel v čem je pravzaprav problem. Hint: preobčutljivost in prepričanje, da si nekaj več kot drugi.
k4vz0024 ::
Omenjena komedija kaže na veliko "razklanost" med meščani in kmetstvom o oslovi senci na začetku 21. stoletja...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vožnja po zasebni poljski poti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 16739 (13415) | Mehmed |
» | Vožnja s crossom po gozduOddelek: Loža | 4779 (3993) | r3dkv1c4 |
⊘ | Sprehod po javni površini (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 53862 (49529) | imagodei |
» | Letošnje miši - že mački obupujejo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23887 (17940) | zuz3k |