» »

O motenju posesti, scanju, sranju in prekletih ljubljančanih

O motenju posesti, scanju, sranju in prekletih ljubljančanih

Temo vidijo: vsi
««
6 / 6
»
»»

k4vz0024 ::

Razni nosilci javnih pooblastil, pa občine se do lastnikov obnašajo kot fevdalci do podložnikov.

francek1 ::

Furbo je izjavil:

Kmet je šel pametno v hišo, ker se sicer morda ne bi mogel zadržati in bi čudakom z mačkom na vrvici sicer kako primazal. Kaj se pa maš za zgovarjati, če si na tujem in ti nekdo reče da se spokaj?

Zakaj pa meni ljubljančani težijo, če parkiram na ulici pred njihovo bajto, na cesti/pločniku od občine?

Ne samo da težijo, še avto ti olisičijo(ok, to je mimo, so pa se šli take bolne finte).:)
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

gendale ::

ampak zanimivo kako smo prišli od mačka, ki se sprehodi po travniku, do bagra ki skoplje luknjo in poškoduje kozolec
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

Sssaga ::

k4vz0024 je izjavil:

Razni nosilci javnih pooblastil, pa občine se do lastnikov obnašajo kot fevdalci do podložnikov.

Kot pribito!

k4vz0024 ::

Da bi odkupili zemljo po pošteni tržni ceni, se jim zdi za malo oz. oviranje kapitala pri njihovem razvoju. Same pa svoje storitve zaračunavajo da so dane od boga (beri razne komunalne storitve.

para! ::

Sej je cist simple: kmet je bedak, OP pa jokica.

A kaksne pikre o mackih na povodcih nisi dobil v faco, ko si ze zacel pametovat o tem kje macki serjejo? :>
Death before dishonor!

WarpedGone ::

Hmmm, se ne sramuješ svoje neumnosti/nepoučenosti tkole okrog kazat?

Kakšne pikre? Kaj je narobe z mačkom na povodcu? Ne paše v tvoj mentalni svet?
Morda je prilika, da mu mal spremeniš aksiome, da bo manj smešen.
Zbogom in hvala za vse ribe

gendale ::

sej če je domač maček in je navajen uporabljat svoj pesek, ne bo kr sral v eno zemljo, če ni res nujno

mačke in povodci pa tud niso neki totalno nezdružljivega

seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

Furbo ::

Krasna zadeva, če misliš prehodit samo 100m z veliko pavzami vmes očitno. :)
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

para! ::

Hmmm, se ne sramuješ svoje neumnosti/nepoučenosti tkole okrog kazat?

A to zarad opazke o povodcu? Ne. Če pa misliš zarad jokice pa naj te ne bo sram, to ni bila žalitev. Samo nekateri ljudje majo "deal with it" odnos, ostali pa "cry like a baby" odnos. Če bi mel ti deal with it attitude, bi ne dovolil kmetu, da se skrije v hišo ;)

Kakšne pikre? Kaj je narobe z mačkom na povodcu? Ne paše v tvoj mentalni svet?

Hja, glede na moje (relativno bogate) izkušnje z mački, je čar mačkov ravno v njihovi neposlušnosti in samovoljnosti. S povodcem ga spremeniš v psa. Ampak vsakemu svoje, js sm se samo vživel v kmečki mindset.
Death before dishonor!

WarpedGone ::

Če bi mel ti deal with it attitude, bi ne dovolil kmetu, da se skrije v hišo ;)

Hmmm, en mi očita stanje na na neograjenem neuglednem travniku kot nek omebme vreden poseg v lastnino, drugi mi pa očita da sem osebi 'dovolil' da se skrije v hišo.
Nekosistentnosti, da prek teče.

Imam upam da pravšnjo mero "deal with it" odnosa - ko se je tipo začel bunit in dret, sm hotu zadevo razrešit - zato sem mirno pristopu bliže, da se revežu nebi blo treba dret in bi lahko mi svoje povedal/razložil v normalnem tonu. Zgleda se ni bil sposoben soočit z mojim "deal with it" pristopom in jo je popihal not.

Hja, glede na moje (relativno bogate) izkušnje z mački, je čar mačkov ravno v njihovi neposlušnosti in samovoljnosti.

Neposlušnost in samovoljnost sta človeški kategoriji. Morda komu zgledata kot primerna opisa vedenja nekaterih mačk, sta pa vseeno zgrešeni.
Maček pač ne trza na dinamiko zvočnih signalov, še svojega imena ne prepoznava glih dobro - prepozna ton glasu, to je pa vse. Samovoljnost je še bol zgrešena oznaka - ima pač svoj mentalni svet, ki je 'manjši' od pasjega in zarad tega enostavnejši. Če poznaš dejavnike njegovega mentalnega sveta, mačka zlahka 'furaš' po svojih željah in kake samovoljnosti niti ni videt. Pač je treba za vijak vzet šraufciger, kladivo 'ne prime.

S povodcem ga spremeniš v psa. Ampak vsakemu svoje, js sm se samo vživel v kmečki mindset.

Si vljudno vabljen, da spoznaš mojga mačka v živo in razširiš svoje poznavanje mačkov.
V nič ga nism spremenil, niso vsi mački enaki vsem drugim mačkom.
Zbogom in hvala za vse ribe

noraguta ::

na forumu kjer je travnik sinonim za warez,ljudje nosijo replike dragih ur, avtorske pravice pa če niso ravno njihove so jim deveta vas, težko pričakuješ da jim bo jasen pojem lastnine.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Arto ::

noraguta je izjavil:

na forumu kjer je travnik sinonim za warez,ljudje nosijo replike dragih ur, avtorske pravice pa če niso ravno njihove so jim deveta vas, težko pričakuješ da jim bo jasen pojem lastnine.

OK, vemo da rad govoriš o avtorskih pravicah, ampak tole nima pa nobene veze.

bluefish ::

Tema se je očitno izpela, debato o mačkih lahko nadaljujete drugje.

bluefish ::

bluefish je premaknil sporočila v Mačke, tiste kosmate.
««
6 / 6
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vožnja po zasebni poljski poti (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14316299 (12975) Mehmed
»

Vožnja s crossom po gozdu

194697 (3911) r3dkv1c4

Sprehod po javni površini (strani: 1 2 3 4 5 )

21452623 (48290) imagodei
»

Letošnje miši - že mački obupujejo (strani: 1 2 3 )

12223616 (17669) zuz3k

Več podobnih tem