Forum » Na cesti » Vložek za ključavnico za Piaggio Typhoon
Vložek za ključavnico za Piaggio Typhoon
icurk ::
Zdravo,
zanima me kje bi lahko dobil vložek za ključavnico za Typhoona (letnik 1996). Sem bil pri PVG, ki naj bi bil uvoznik za piaggote, pa nimajo nadomestnih delov za tako stare modele.
Hvala, LP
zanima me kje bi lahko dobil vložek za ključavnico za Typhoona (letnik 1996). Sem bil pri PVG, ki naj bi bil uvoznik za piaggote, pa nimajo nadomestnih delov za tako stare modele.
Hvala, LP
icurk ::
Pa imajo te italijani kako spletno stran, kjer bi lahko naročil in da pošiljajo v slovenijo?
#000000 ::
Imajo 100% ampak najbolj zihr je če imaš kakega klega blizu It. meje, mu pošlješ slike, od ključavnice in prvič ko gre čez, ti zadevo poišče, kupi in pošlje, to bo najceneje. Al pa ebay, tam 100% mora bit kaka, imel sem jest nekje v bookmarkih par ita štacun, ampak ne vem če nisem pobrisal ko sem prodal skuterja ? Če najdem ti sporočim.
SimplTech ::
Poglej malo na Ebay, kot je predlagal že predhodnik. Za začetek imaš tukaj nekaj možnosti: link
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ključavnica na prstni odtis/keypad/RFID (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 17047 (2620) | G_mAn |
» | Vlamljanje in zaščita (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 26089 (12173) | PersonaRuda |
» | Najboljš zaščita prot kraji pecikla (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 49064 (36807) | Daliborg |
» | Quirky "izum" ali bedarija :P?Oddelek: Loža | 6381 (4717) | Lion29 |
» | KLjučavnica na prstni odtis (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18998 (13993) | poweroff |