Forum » Pomoč in nasveti » Namestitev Windowsa
Namestitev Windowsa
turob2 ::
Zaradi neuspešne inštalacije driverjev - NVIDIA Drivers - in ker mi prenosnik ne zazna grafične kartice - Grafična kartica - sem se odločil, da bom ponovno namestil Windows, razen če obstaja še kakšna druga možnost. Če pa bom namestil, me zanima, ali se bolj splača namestiti Windows 7 Ultimate 32-bit ali 64-bit? Prenosnik bom rabil tudi za igranje iger.
Lp
Lp
jabolko ::
V temi, kjer rešujete težavo z gonilniki so ti priporočali 32-bitno glede na to, da imaš zdaj 64-bitno, ampak pazi, ker 32-bitna različica podpira smo do 4GB RAMa, več ti ga ne bo prepoznalo.
afroangel123 ::
ne bo problemov, če je ti je škoda 512mb spomina,pusti 64bitne gor,pa imej težave s driverji od grafe, ali pa daj 32bitne gor, pa požalvaj teh 512mb rama, pa boš imel mir.
turob2 ::
Namestil sem Windows 7 Ultimate 32-bit in uspešno namestil tudi najnovejše Nvidia driverje.
Hvala za nasvete.
Hvala za nasvete.
afroangel123 ::
ni za kaj. saj sem ti rekel izgubiti nimaš kaj, lahko le pridobiš. me veseli da sem ti lahko pomagal. lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere Windowse naložiti na HP Compaq 6710b?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3441 (1702) | hojnikb |
» | Grafična karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 961 (844) | turob2 |
» | Zakaj imam samo 3GB namesto 4GB rama? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 20338 (10423) | bobi1992 |
» | Prehod na Windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 2268 (1764) | Damilko |
» | windows 7 - prenosnik hp 6820s gonilnikiOddelek: Operacijski sistemi | 3638 (2999) | amigo_no1 |