Forum » Pomoč in nasveti » Nadzor prometa tiskalnikov na mreži
Nadzor prometa tiskalnikov na mreži
Tac20 ::
Pozdrav,
Zanima me, če ima kdo kakšno dobro idejo kako monitorirati promet tiskalnikov na mreži. Se pravi da se vidi, kdo pošilja, koliko pošilja, kaj pošilja, kdaj, itd.
Da bi se dalo narediti neke izpise, oz. izvoz v excel itd. za posamezne naprave v omrežju, cca. 10.
Vem da imam nek vpogled preko web vmesnika posameznga stroja, ampak jaz bi kakšno elegantnejšo rešitev.
Zanima me, če ima kdo kakšno dobro idejo kako monitorirati promet tiskalnikov na mreži. Se pravi da se vidi, kdo pošilja, koliko pošilja, kaj pošilja, kdaj, itd.
Da bi se dalo narediti neke izpise, oz. izvoz v excel itd. za posamezne naprave v omrežju, cca. 10.
Vem da imam nek vpogled preko web vmesnika posameznga stroja, ampak jaz bi kakšno elegantnejšo rešitev.
Tac20 ::
Sc0ut ::
Odkrito povedano, nimam pojma kako, vem samo da imamo osrednji server ter na računalnikih clienta v ozadju. Drugo pa ne vem, ker nisem iz ITT. Gre za eno izmed večjih podjetij v Slo, tako da je očitno dober.
Drugače pa lahko probaš home varianto pa vidiš kako dela. Ko so pri nas to uvedli sem takoj sprobal. Ampak to samo s stališča ker sem želel videt kako se log kreira, več tehničnih podrobnosti pa ne vem.
Drugače pa lahko probaš home varianto pa vidiš kako dela. Ko so pri nas to uvedli sem takoj sprobal. Ampak to samo s stališča ker sem želel videt kako se log kreira, več tehničnih podrobnosti pa ne vem.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Emulator starega tiskalnika - sploh obstaja?Oddelek: Kaj kupiti | 3533 (1232) | styrian |
» | Print dokumenta iz USB .. Kje ?Oddelek: Loža | 1766 (1579) | Beki89 |
» | Piratstva v Sloveniji sicer malo manj, a BSA ni najbolj zadovoljnaOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 13876 (9964) | technolog |
» | Alternativni spletni iskalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12643 (11634) | matej_jack |
» | Meteora (Linkin Park)Oddelek: Sedem umetnosti | 1604 (1120) | R0K |