» »

Servis "zaprl" avto in šel na dopust

Servis "zaprl" avto in šel na dopust

MrStein ::

Avto je bil na popravilu, potem pa je serviser šel na dopust. (kolektivni, nobenga ni)

Na telefonu se javi avtomatska trajnica, na email ne odgovarjajo. Dva tedna jih ne bo.

Ima kdo kako idejo, kako do avta prit (baje je popravljen)?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

e-marko ::

Najdi kakšnega sorodnika tam zaposlenih ali lastnika, da stopiš vsaj v stik. Drugače pač počakati. Slabo tole, res.

Lp
...somebody, somewhere...

RejZoR ::

Ker gnil servis, da svojih strank ne obvestijo, glede na to da je bil avto še tam...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

medenko ::

ne servisiraj več pri njemu in ga toži, ko pride nazaj....zaradi tega si na izgubi.

Mesar ::

Prijavi krajo :))

Si siguren, da ne moreš od nikogar telefonske zgooglat? Pač poveš kak je na stvari, pa da če se ne da drugače se boš obrnil na ustrezne ustanove v naši državi. Po moje bo hitro prišlo do prave osebe...
Your turn to burn!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mesar ()

Vrocipes ::

Pa te niso nič obvestili o tem? Recimo par dni prej, in povedali, da moraš po avto priti do določenega datuma? (nekako so ti zgleda sporočili, da je avto ready).
Če tega niso storili, katastrofa.

Castiel ::

Kako veš, da je avto popravljen, če nikogar ni?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Castiel ()

Mogoče čuti na ledvici, sej to ni stvar debate, al?
Your turn to burn!

Castiel ::

Mesar je izjavil:

Mogoče čuti na ledvici, sej to ni stvar debate, al?

tisti ki mu je povedal da je avto popravljen mu lahko pomaga priti do avta... :D

the brain man...do you use it? :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Castiel ()

Janac ::

Sebe krivi, ker si bil prepozen!>:D

Castiel je izjavil:

Kako veš, da je avto popravljen, če nikogar ni?

Ker so imeli več kot dovolj časa, pa še dele so prej nabavili.
Komunikacije pa ni bilo nič.
Tako da obstaja tudi 0,01% možnost, da še niti ni popravljeno.
Motiti se je človeško.

49106 ::

Je to uradni servis?

Janac je izjavil:

Sebe krivi, ker si bil prepozen!>:D

Prepozen?

49106 je izjavil:

Je to uradni servis?

Dobro vprašanje. Ker če je, pol bo še toliko bolj veselo če greš sranje delat :D
Your turn to burn!

Glugy ::

Poglej če je mogoče na njihovem dvorišču tvoj avto..kej druzga mi zdele ne pa de na pamet. Lahk pa informativno pokličeš na policijo pa vprašaš kako je s takimi primeri, če se da krkol naredit. Pač tko povej k je blo pa vpraš. Zgubit tak nimaš kej.

Glugy je izjavil:

Poglej če je mogoče na njihovem dvorišču tvoj avto..

Sem že, ga ni za videt. Me sicer čudi, ker pred zadevo sem jim predlagal, da ga po popravilu pustijo nekje (pred serviso, dvorišče, ulica...)(ker smo mi bili takrat na dopustu, ravno zato, da se ne lovimo potem), lahko tudi pred našim stanovanjem, ker smo samo 100-200 metrov stran, če se jim da (da njim ne zaseda prostor).
Motiti se je človeško.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

shadeX ::

Če ni nobenega tam, nimaš kaj. Žalostno ampak resnično. Če ti kdo osebno od njih ne pride odpret in dat avta potem res nimaš šanse da ga dobiš preden se kolektivni izteče.

Lahko pokličeš policijo ampak po mojem mnenju se bodo malo smejali ( ker to ni kraja avtomobila in oni nimajo kaj ).

Avto sicer lahko dobiš na ta način da jim vdereš v delavnico in ga odpelješ na silo ( z rezervnim ključem ), ampak dvomim da to hočeš, ker je extremen primer :)

Najbolje bo , da pač počakaš dokler ne pridejo z dopusta. Veš pa za naslednjič kakšen odnos so imeli in se boš na podlagi tega odločal ali boš še peljal k njim servisirat ali ne.

Razna "pravna " sredstva toplo odsvetujem v tem primeru, razen če nisi zaradi tega avtomobila v velikih izgubah..

RejZoR ::

Če boš kamorkoli vlamljal je to zločin, tvoj avto gor ali dol. Kar pa se tiče sankcij, pomoje je civilna tožba edini način, kar pa se skoraj sigurno ne izplača, vsaj ne v naši banana republiki.

Po drugi strani pa zna bit grožnja z mediji sila učinkovita metoda. Dogovori se, da bo ta servis brezplačen in ne boš plačal nič, al pa gre v medije. Ko zaključiš to zgodbo, nikoli več ne greš k njim. S predpogojem, da resnično nisi ti kriv na nobenem nivoju, drugače boš izpadel kot največji bedak...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Bom najprej kontakt poskusil najti. Tačas počakajte z revolucijo. ;)
Motiti se je človeško.

Je pa res da če je servis samo 200m od hiše to pomeni da so skoraj sosedi. In grožnja z mediji pa te fore.. ne vem. Resno bi lahko škodovalo med sosedskemu odnosu..

A to kar so njemu naredili pa ni škodovalo medsoseskim odnosom?
Your turn to burn!

Lion29 ::

tut jaz sem zelel omeniti isto, da ce ga ne vidi na dvoriscu, so ga lahko vzeli na "test drive"... folk si privosci marsikaj...

sicer se mi pa zdi to skrajno nenavadno... sklepam, da ni bil namerno... sum v komunikaciji....

ali je MrStein dobil poziv, naj pride avto iskat, pa ni prislo do njega... ali pa so "mehankarji" dejansko pozabli...

2 tedna je zelo dolga doba... sploh ce ni dobil nadomestnega avteka...

ja nic... klicari dokler jih ne dobis
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

Mesar je izjavil:

A to kar so njemu naredili pa ni škodovalo medsoseskim odnosom?

Seveda je. Ampak samo enostransko. Če OP začne sploh pravno "barufo" potem se bo vse še dodatno poslabšalo..
Lepa beseda, lepo mesto najde. Mogoče so se pa zmotili? (čeprav takih napak si ne bi smeli privoščiti). To lahko OP izkoristi njemu v prid in mogoče če sprva vpraša na lep način kaj se je zgodilo in vpraša za kakšen popust mogoče ga pa le dobi..

VaeVictis ::

MrStein je izjavil:

Avto je bil na popravilu, potem pa je serviser šel na dopust. (kolektivni, nobenga ni)

Na telefonu se javi avtomatska trajnica, na email ne odgovarjajo. Dva tedna jih ne bo.

Ima kdo kako idejo, kako do avta prit (baje je popravljen)?

Povej kateri servise je to, da se ne bo še kdo drug speljal na limanice...

Hayabusa ::

49106 je izjavil:

Je to uradni servis?

Kateri uradni servis poleti za 2 tedna zapre svoja vrata ;(( ?
Noben.

Avto je pri "popoldancu".

jest10 ::

Hmmmm kot kaže avtor teme ni povedal čisto vsega>:D

l0g1t3ch ::

jest10 je izjavil:

Ni nujno, naš lokalni mehanik tudi nima uradnega servisa za nobeno znamo pa ima vseeno čist lepo odprto podjetje in dva zaposlena. In poleti ima dejansko 2 ali 3 tedna kolektivca, ko zapre vse skupaj in ni nikogar tam.

šernk ::

jest10 je izjavil:

seveda je povedal vse, samo vi ne znate brat.

Sem že, ga ni za videt. Me sicer čudi, ker pred zadevo sem jim predlagal, da ga po popravilu pustijo nekje (pred serviso, dvorišče, ulica...)(ker smo mi bili takrat na dopustu, ravno zato, da se ne lovimo potem), lahko tudi pred našim stanovanjem, ker smo samo 100-200 metrov stran, če se jim da (da njim ne zaseda prostor).

torej avto so dali v popravilo ko so šli oni na dopust, ko so prišli nazaj je bil pa serviser na dopustu.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

francek1 ::

Ob takih primerih si vedno zaželim slišat nasprotno stran...uganite zakaj...
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

Saj jaz bi jih tudi rad slišal ;)

Noben šušmar ni, ampak d.o.o.
Motiti se je človeško.

blue ::

Mogoče so šli s tvojim avtom na dopust ;)

No, evo nasprotne strani: avto bi naj nekje pustili, kot dogovorjeno. Pa meni bi naj na email odgovorili.

Problem je, da ta email nikoli ni prispel, avto pa bil dobro "skrit". Niti v sosednji obrti niso nič vedeli, kje bi naj bil.

V glavnem, danes je avto prevzet, še oprali so ga.
Motiti se je človeško.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

SuperVeloce ::

Uf to je pa moralo biti mučno, če ne veš ali je avto v garaži, ali pa se po delih prodaja po Sloveniji in tujini :)). Tko kot naši vrli policisti, marsikdaj za ukradene avte zvedo, ko kupijo rezervni del za servisiranje službenih VW (kot oni majstri v Celju, kateri [so] golfe razstavljali, potem pa policiji prodali menjalnik, geniji.)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Najboljše zavarovanje za avtomobil (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Na cesti
16845232 (11298) Mateja88
»

Sprednji zavorni diski mazda 3 (strani: 1 2 )

8020032 (18404) theBill
»

Vlom v avto (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8913314 (9450) St235
»

Karambolirano vozilo

4212492 (10567) Martin Krpan
»

pred prodajo vozila pooblaščeni servis prikril napako (strani: 1 2 )

567443 (6072) Alec999

Več podobnih tem