» »

nov demo za Toco 3

nov demo za Toco 3

Thanatos ::

dobite ga kakor veste in znate :D velik je okol 90MB

l-note ::

Zakaj pa ne bi mogu dat linka???

TUKILE

largie ::

jaz sem ga zelo hitro dobil tukaj (100 KB/s prenos).
Grafika je vredu in presenetljivo dobro dela na moji malo zastareli kišti, fizikalni model pa je podn, preveč arkaden, ni nekega izziva, NFS Porsche recimo je dosti bolj zahteven in igralen od tega. dvomim da se bo to kaj spremenilo do izida:\

the_unborn ::

grafika je huda in tece ibr hudo, voznja je pa arkadna na kubik, res slabo

MrX ::

beda!!!!!!!!!

jap stvar izpade zelo zelo arkadno. Bomo vidl če bojo kakšne nastavitve. Če ne druzga bo vsaj zgodba kul (avti + dekleta = ne moreš zgrešit :D )

.smidge. ::

fizikalni model pa je podn, preveč arkaden, ni nekega izziva, NFS Porsche recimo je dosti bolj zahteven

:| Hm ma glede na to da je ze pri nfs fizika v minusu (se stunts iz leta 89 ima boljso) si ne morem predstavljati kako je mozno imeti se slabso...kdor hoce dober fiz. model naj cekira live for speed, za konec februarja je bila obljubljena nova verzija (o.2)8-)

.smidge. si kdaj ti sploh igral porsche 2000??

mravla ::

kdaj naj bi prišel ven-celotni špil. pa je to mogoče Race driver.8-O

Ja, obrnu sem ga.

no, potem bi moral opaziti ogromno razliko med NFS4 in NFS5 v korist simulacijskega obnašanja :)

NFS4 sem bolj malo igral(samo parkrat), ampak glede na to me 5-ka ni prepricala nimam zelje da bi igral nfs4, ki je se slabsi kar se tega tice

Slide ::

Folk nimate pojma kaj je to realizem. Če ni to realizem da se dotakneš na rahlo in se že pločevina zvija pol sm jz papež, in avto se v uvinik obnaša tko kot more, mislm da to govorite o čist enmu drugmu špilu. Toca Race driver in ne Toca 3. to je tko kot za quake1 ko so govorl da je doom3 haloooooooooo. :\

largie ::

Slide, koliko jaz vem Toca3 = Toca Race Driver, kaj bluziš..
še eno pomanjkljivost sem našel, sem sprobal z volanom (tistim slovenskega izdelovalca, verzija 4) in ni nastavitve občutljivosti. obrnem za kaki centimeter in že butam v notranji rob ovinka. slabo slabo codemasters...
aja pa če koga zanima, zunaj so še trije demoti, nemški, ameriški in avstralski, ki imajo vsak po eno drugo progo in mogoče druge avtomobile (recimo kakšnega iz DTM za nemčijo, naj kdo sproba :))

sem nemško sprobal in voziš po eni XY nemški stezi z DTM avti (275 končna :D )

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Thanatos ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PC Volan in avtomobilska igra (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Konzole
10815144 (5984) phnj90
»

Need For Speed: Carbon (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Igre
55553550 (17565) Sandi1987
»

NFS underground 2

322274 (1172) PrimozR
»

Need for Speed: Shift, Nitro & World Online (strani: 1 2 )

9313482 (9707) thebaloh
»

Colin 4 (strani: 1 2 3 )

1408930 (6109) PrimozR

Več podobnih tem