» »

Disk v okvari

Disk v okvari

DARKO 36 ::

Imam trdi disk v okvari (IBM dtla-305020).
Verjetno je zanič disk kontroler.
Ali obstaja v sloveniji kakšen servis.:O
  • premaknil: ToniT ()

gumby ::

tule poglej...

boštjan ::

kupi WD disk in ne boš rabo servisa8-)

BaRtMaN ::

boštjan: ne bodi prepričan. Moj oče je prodal en hud računalnik z WD diskom in je crknil po enem tednu. On prisega na Maxtorje. Pa na Intel.

boštjan ::

jaz pa na WD,ziher je bla kaka serijska napaka.

BaRtMaN ::

Happens to the best...

goku :) ::

Maxtorji so zakon, to zihr dela!!!

Marko007 ::

Kaj te vem no, eno leto starega Maxtorja mam že en tedn na servisu in ga bojo baje menjali, ker mu ni več pomoči. Tako da tudi Maxtorji crknejo.;(( IBM pa mi dela že 3 leta brez problemov>:D no mogoče pač sreča:8)

V-i-p ::

Prosim, držite se teme. Oseba sprašuje, ali je v Sloveniji kakšen servis, ne kateri disk je boljši...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

darkolord ::

Jaz vem samo za koper, kjer je actual, oni pa pač disk pošljejo na pooblaščeni servis, ker zamenjajo kontroler...

goku :) ::

Jst pomavadi pokvarjeno robo nesem nazaj v trgovino kjer sem kupil. Če je stvar v garanciji naj nebi bilo problema, pa če stvar ne dela zaradi tvoje krivde tudi ne ( owerclokanje), ti ponavadi stvar pošljejo nazaj v tovarno ali pa ti kar takoj dajo novega, vsaj pri meni je tako!!!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nova anketa: kateri znamki trdega diska najbolj zaupate hrambo podatkov? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ankete
567330 (6285) GrimReaper
»

Zabijanje glave Maxtor!

Oddelek: Strojna oprema
151172 (836) Stratus
»

Uveljavljanje garancije

Oddelek: Kaj kupiti
171829 (1432) lopov
»

160gb sata disk: WD, Maxtor ali Seagate? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
635058 (3630) Jaffa
»

Kolikim je umrlo IBM IC7 40Gb diskov? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
19311478 (7106) ChiefThunder

Več podobnih tem