Forum » Strojna oprema » Disk v okvari
Disk v okvari
DARKO 36 ::
Imam trdi disk v okvari (IBM dtla-305020).
Verjetno je zanič disk kontroler.
Ali obstaja v sloveniji kakšen servis.
Verjetno je zanič disk kontroler.
Ali obstaja v sloveniji kakšen servis.
- premaknil: ToniT ()
BaRtMaN ::
boštjan: ne bodi prepričan. Moj oče je prodal en hud računalnik z WD diskom in je crknil po enem tednu. On prisega na Maxtorje. Pa na Intel.
Marko007 ::
Kaj te vem no, eno leto starega Maxtorja mam že en tedn na servisu in ga bojo baje menjali, ker mu ni več pomoči. Tako da tudi Maxtorji crknejo. IBM pa mi dela že 3 leta brez problemov no mogoče pač sreča
V-i-p ::
Prosim, držite se teme. Oseba sprašuje, ali je v Sloveniji kakšen servis, ne kateri disk je boljši...
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
darkolord ::
Jaz vem samo za koper, kjer je actual, oni pa pač disk pošljejo na pooblaščeni servis, ker zamenjajo kontroler...
goku :) ::
Jst pomavadi pokvarjeno robo nesem nazaj v trgovino kjer sem kupil. Če je stvar v garanciji naj nebi bilo problema, pa če stvar ne dela zaradi tvoje krivde tudi ne ( owerclokanje), ti ponavadi stvar pošljejo nazaj v tovarno ali pa ti kar takoj dajo novega, vsaj pri meni je tako!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova anketa: kateri znamki trdega diska najbolj zaupate hrambo podatkov? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 7330 (6285) | GrimReaper |
» | Zabijanje glave Maxtor!Oddelek: Strojna oprema | 1172 (836) | Stratus |
» | Uveljavljanje garancijeOddelek: Kaj kupiti | 1829 (1432) | lopov |
» | 160gb sata disk: WD, Maxtor ali Seagate? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5058 (3630) | Jaffa |
» | Kolikim je umrlo IBM IC7 40Gb diskov? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 11478 (7106) | ChiefThunder |