» »

bios------>program v XP-jih

bios------>program v XP-jih

c3R4R ::

ali obstaja program, ki bere podatke iz bios-a (voltažo, temp. cpu-ja, fsb...) in lahko to gledaš v Xp-jih (kot naprimer dos v winsih)? če obstaja, a mi poveste naslov, pa še kje se ga dobi:D!

lp,
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.

MadMax ::

MotherboardMonitor, SpeedFan, ....

A ti ga še pridem instalirat?:D
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

ne se hecat:D ... kako lahko ti programi berejo podatke iz bios-a, če mi pa vsi kažejo temp. proca 24-30 stopinj! nemogoče... že ko kompjuter prižgem v bios-u kaže temp. proca 42 stopinj! imam oba program, ki si ju zgoraj napisu! mbm mi plata ne podpira (ne vem, kere senzorje morm nastavt, pa tud na mbm home page ni moje plate kot support;() Speedfan mam, pa tud kr ene temp. kaže! sploh ni nobene okol 48 stopinj:D! mislm... žalost...;(
a res ni takega programa?!?:\

Samson ::

Ehe...Taksnim kot si ti, je potrebno vse nekajkrat napisat, narisat in podobno. Poglej:
Ti imas celerona in tvoja plata po vseh verjetnostih bere z senzorja, ki se nahaja v procesorju, zato se meritve razlikujejo, kot se...
Ce ne zaupas temle programom, potem jih ne uporabljaj, ali pa si najdi eno plato, ki ima se dodaten senzor za priklopi, ali pa bere dejansko temperaturo v blizini proca...
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

Samson:
Taksnim kot si ti, je potrebno vse nekajkrat napisat, narisat in podobno.
če ti ni kej všeč, zakva sploh odgovarjaš...;(

Ti imas celerona in tvoja plata po vseh verjetnostih bere z senzorja, ki se nahaja v procesorju, zato se meritve razlikujejo, kot se...
kako se meritve lahko razlikujejo za 30 stopinj! to sploh ni normalno! ti si pa napisu, da se razlikujejo, kot bi hotu povedat, da je odstopanja 3 stopinje (pa še to je velik);( ;(
ma lepo te prosm, kva se sploh greš ku**a st**a!!;(

lp,

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c3R4R ()

S temle kar sem napisal, nisem nic slabega misli, toliko da ves. Sicer ce ti nebi hotu odgovorit, ti nebi, right?
Pa tudi nobenih nesramnih besed nisem uporabil, right?
Torej sem ti lepo dal odgovor, pred tem sem te pa malo pobaral, kajti ce bi samo malo uporabil search ST in pa google, bi najdu malo morje odgovorov.
By The Mimo, Speed fun ima kar nekaj moznosti prikazovanja temperatur, tako da ni nujno, da pravo prikazuje...Pac odvisno od tega, katero si izberes samo. Ena je od procesorja, druga od ohisja, tretja zopet od diska...Tko da ce vse drugo odpove, preberi help file od speed fun-a.
Ce pa se vedno nisi dojel, pa odpisi in ti bom se narisal. Pa ne se tukaj postavljat z nekimi grdimi besedami, ker nisi frajer, ok?

Se opravicujem, ker pisem se enkrat ampak po registraciji sodec vidim, da si se frisen, kar pomeni da ti ne zamerim...Tabornik pac.
:O)

konec koncev se ti tud jst opravičujem za moje nesramnosti! SORI! ma vsi mi že cel dan težijo, pol sm pa glih tebe dobil, pa sem te mal nadrl! Sori!
ok! tist "besedni vložek" res ni bil najbolj na mestu.... še enkrat sori!

sej mi ne zameriš.. ane...?:D

Seveda ne zamerim, ker nimam zakaj...Pac si imel slab trenutek, ki ga ima lahko vsak od nas...Sicer pa nisem zamerljiv cloek, hehe.
Upam, pa da si dobil sliko, kaj in kako z problemom. Ajd mej se...

(sic) ::

...in tako sta živela srečno v toploti (42 stopinj) do konca svojih dni!

:D

Fuck you all!!!

perci ::

criLin15: Zato pa jaz zamerim. To je ze drugo opozorilo. Ker si nov, naj ti bo, ampak naslednjo rundo bo pa naziv padel.

perci- kako je to drugo opozorilo?!? jst vidim v tej tem samo enega! pa kva je blo sploh narobe, sej sm se Samsonu opraviču! kva sploh še hočeš? a se morm še tebi opravičit? evo... SORI!

kul? štima?:\ :\

perci ::

Govoril sem o opozorilih naslovljenih nate. Ne v tej, ampak v drugi temi. To, da si se opravičil je že lepo, ampak smisel tega je, da potem v naslednjih odgovorih tega ne počneš več. Pa se ne bova več tule o tem pogovarjala. Za pritožbe imaš posebno temo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Programi za merjenje temperature (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programska oprema
10234619 (11834) BaRtMaN
»

Koliksna je lahko max temperatura plosce in cpuja? (strani: 1 2 )

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
729071 (6470) Vuli
»

Natančnost temperaturnih senzorjev

232126 (1776) Spajky
»

Kakšno temparaturo ima vaš procesor? (strani: 1 2 3 )

1018034 (5824) the_unborn
»

Misterij - tempertaura cpu in sistema (nič mi ni jasno)

Oddelek: Pomoč in nasveti
101157 (941) PALOMINO

Več podobnih tem